donderdag 26 juli 2012

Rituals | Infinity Sweet Orange & Japanese Mint Ultra Rich Hand Lotion


Hello! Inmiddels ben ik terug van mijn weekje aan zee. Nadat ik mijn 'dagelijks bakje' had gesorteerd en mijn Kneipp Patchouli douchegel had getest, dacht ik wel dat ik goed voorbereid was en alles op mee had wat betreft make-up en verzorging. Think again! Zowel mijn BB Cream, als mijn mascara en concealer waren blijkbaar gewoon op! En mijn handcrème? Die  was ik gewoon vergeten! Ik liet het natuurlijk niet aan mijn hart komen en sprong eventjes binnen bij Rituals Oostende :)

Aan keuze was er in geen geval gebrek: verschillende lijnen, verschillende geuren,... Uiteindelijk koos ik voor de Infinity handcrème. Hierbij liet ik me vooral leiden door mijn reukorgaan dat op slag verliefd werd op de appelsientjesgeur!

Rituals over de Infinity Ultra Rich Hand Lotion met Sweet Orange & Japanese Mint:

  • Masseer deze rijke lotion in voor gehydrateerde handen
  • Natuurlijke allantoine maakt uw handen fluweelzacht. Ervaar de geursensatie van Zoete Sinaasappel en de verkwikkende werking van Japanse Munt


Gehydrateerde handen? Fluweelzacht? Geursensatie? Check! Dubbelcheck! En check! Na de fenomenale geur was ik ook nog eens ferm onder de indruk van hoe zacht mijn handen van deze handlotion werden. #babybillen Gehydrateerde babybillen wel te verstaan :)
Oh ja, ook niet onbelangrijk: in de categorie 'budget' scoort deze must-have ook erg goed. Voor €7.90 is hij van jou!


Van welke handcrème krijg jij zachte handen? 

Rituals | Infinity Hand Lotion  Sweet Orange & Japanese Mint €7.90Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie