maandag 2 juli 2012

Rebuys | Maybelline, The Body Shop, Catrice, L'Oréal

Af en toe zijn producten zo geweldig dat je ze gewoon opnieuw koopt. En opnieuw. En opnieuw. Vaak zijn er wel alternatieven voor deze producten, maar die vind je helemaal niet zo fijn werken als die ene klassieker. Zo 'betrapte' ik mezelf onlangs op de aankoop van producten die ik al eerder kocht en -op de één of andere manier- opgebruikte. Welke dingen ik opnieuw kocht en waarom? Dat lees je na de klik!

Laat ik beginnen met een product dat ik niet helemaal opgebruikte, maar toch opnieuw kocht: de Honey Bronze Shimmering Dry Oil van The Body Shop. Tijdens het poetsen van de badkamer kwam deze ten val... met desastreuze gevolgen uiteraard. De hele badkamer vloer zag plotseling bruin, echt geen zicht! Ik was deze olie net weer opnieuw gaan gebruiken, dus ik vond het wel erg jammer dat hij nu 'op' was. Gelukkig verkoopt The Body Shop ook dit jaar the Honey Bronze producten, waardoor ik weer naar hartenlust kan shimmeren
Ongeveer een jaar geleden kon je hier al een review van deze dry oil lezen.

Het volgende product heb ik nog niet eerder genoemd op Muffins At Tiffany's, maar dat wil niet zeggen dat ik het daarom ook minder fijn vind. De 'Re-touch Light-Reflecting Concealer van Catrice, is zoals de 'Touche eclat' van YSL, maar dan budgetvriendelijk. Voor slechts €3.99 is hij van jou! Do I need to say more?

De Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner kocht ik niet voor de tweede keer opnieuw, maar voor de derde keer. De eyeliner is net als een fijn viltstiftje en geeft een intens zwarte kleur af. Wanneer je hem 'omgekeerd' bewaard, blijft de punt ook tot zes maanden 'vochtig'. Je kan er erg fijn mee werken en hij is ook handig om mee te nemen. Again, what's not to like?
De hele review van de Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner kan je hier lezen. 

De Nude Magique 'BB cream' van L'Oréal Paris, de laatste maanden gebruik ik dit product dagelijks! De BB cream zou oneffenheden in de huid wegwerken en voor een egaal effect zorgen. Niet alleen doet hij alles wat hij beloofd, maar ik merk ook dat mijn huid veel rustiger is nu ik deze een langere periode gebruik. Voordien had ik veel meer last van (kleine) puistjes, maar dat is nu niet meer het geval. Halleluja!
De Nude Magique 'BB cream' van L'Oréal Paris zag je eerder al voorbij komen in deze BB Battle.

Welke producten koop jij steeds opnieuw? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie