maandag 30 juli 2012

Random | Instagram Diary #003

De maand juli zit er weer op! Hoewel ik aan het begin van de maand dacht dat het dit jaar geen zomer zou worden, is de zon er de laatste weken toch nog doorgekomen #joepie. Helaas viel mijn weekje vakantie aan de Belgische kust een beetje in het water, maar dat liet ik niet aan mijn hart komen. Een cocktail hier, een snoepje daar en ik ben weer gelukkig :)


1.Phone Bunny! -  Ik vond een nieuw 'hoesje' voor mijn Samsung Galaxy Gio. Dit vormt meteen de rode draad doorheen dit maandoverzicht :) 2.Ijsje - Gekregen van le boyfriend, met bolletjes 3.Zure beertjes - just because :) 4.Evening - De avond viel over het Noordzee strand. Die dag hadden we best mooi weer gehad.

5.Pink Lady - Kijk hoe blij ik ben met mijn neon roze truitje! 6.Shrimpy - Hier had ik naar uitgekeken: ongepelde garnelen! Om te pellen :) 7.Vrolijke koekjes - Om me toch het idee te geven dat het zomert... 8.Met de voetjes in het zand - Op de betere dagen waagde ik me toch even aan het strand.

9.Cocktail - Ziehier een close up van mijn 'Honolulu' #yummie 10.Outifit of the day - Een kantentopje -Hollister- een zwarte kokerrok - Veromoda en een leren tas van de mama 11.CocaCola Cherry - Deze zag ik toevallig staan in de supermarkt. Dat was lang geleden! 12.Dior Angélique Beige - Gevonden in een soldenbakje bij Galeria Inno #happy

Wat waren jouw hoogtepunten deze maand? Kon jij voldoende van de zomer(zon) genieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie