maandag 16 juli 2012

Random | 'Everyday bakje' sorteren


Wanneer jullie dit lezen zit ik met mijn luie kont op het strand in de zon :) Althans dat hoop ik! Ik ga namelijk een weekje naar de Belgische kust, waar ik gegarandeerd kan relaxen. Niet gegarandeerd: het mooie weer. In de regen met mijn luie kont op het strand gaan zitten is nogal debiel hé! Tijdens de voorbereiding van mijn weekje vakantie, vond ik dat het wel eens tijd was om mijn 'everyday bakje' uit te kuisen. Een bakje - of toilettas - met make-up producten die je dagelijks gebruikt, kan erg handig zijn. Behalve als die vol zit met allerlei dingen, uitgezonderd degenen die je dagelijks gebruikt. Dat was bij mij dus het geval. Door de maanden heen had ik er allerlei producten -en rommel- in verzameld, waardoor het concept van een 'everyday bakje' een beetje verloren ging.

Dit is hoe de inhoud er uit ziet wanneer ik mijn toilettas gewoon omkeer. Een stuk of vijf blushes, meerder highlighters, een haarspeldje,... heel erg overzichtelijk. NOT! Na een grondig selectie is dit wat er nog overblijft:Die laatste laat ik er vooral in omdat ik hem op wil maken. Zoals je ziet is alle tekst er al afgesleten, wat toch wel aangeeft dat hij al een tijdje meegaat :)De 'Eye Contour Kit' van Benefit vind ik erg handig wanneer ik echt geen inspiratie heb voor een ooglook. Uiteraard gebruik ik ook nog andere oogschaduwpalettes :)Twee keer blush en highlighter: een keer in de vloeibare versie en een keer in de poeder versie. Dat verschilt namelijk van dag tot dag. De ene keer heb ik dan zin in Benefit, de andere keer in Sleek :)

Dit zit er momenteel dus in mijn 'everyday bakje'. Enkele dingen zoals een wenkbrauwpotlood, kwasten,... zie je hier niet terug omdat ik die op een andere plaats bewaar :)

Welke 5 producten mogen zeker niet ontbreken in jouw 'everyday bakje?'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie