vrijdag 6 juli 2012

OPI | Vintage Minnie Mouse Collection


'Who wants a "Minnie"-cure?' I sure do! De OPI Vintage Minnie Mouse Collection has arrived! OK, je moet nog heel even wachten eer je ze echt kan kopen, maar vanaf half juli is dat geen probleem meer. Al van toen ik de persfoto's zag op de Nederlandse blogs, was ik erg enthousiast over deze collectie. Wanneer ik deze beelden ook in mijn eigen inbox kon vinden, was ik helemaal euforisch :) Eenmaal de persberichten binnenkomen duurt het namelijk niet lang meer voor de collecties te koop zijn. Oh my!

De Vintage Minnie Mouse Collection bevat vooral klassieke kleuren, maar is tegelijk toch speels en levendig. Rode en roze tinten staan centraal, wat de collectie inderdaad erg vintage maakt. 
De samenwerking tussen Disney en OPI resulteerde in vier mooie lakjes: een roze crème lak, een glanzende rode-, een glinsterende fuchsiatint, en een lak met een confetti van glitterende hartjes:

vn links nr rechts: Nothing Mousie Bout it - I'm All Ears - If You Moust You Moust - The Color Of Minnie
Mijn absolute favoriet is 'Nothing Mousie Bout it'. Roze confetti hartjes, kan het nog schattiger?! Ik betwijfel het!

Are you ready for a "Minnie"-cure?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie