zaterdag 28 juli 2012

Maybelline New York | Color Tattoo 24HR

Dat de Color Tattoo's van Maybelline gehyped zijn is waarschijnlijk een understatement. De budget varianten van de MAC Paintpot's waren al erg geliefd bij de Amerikaanse beautylovers. Nu ze ook makkelijk verkrijgbaar zijn in België en Nederland, is menig beautyblogger er enthousiast over. Ik kon het natuurlijk niet laten om er er een paar te testen. Ik koos twee draagbare tinten: 05 Eternal Gold en 40 Permanent Taupe.

De Color Tattoo's van Maybelline zijn -zoals eerder gezegd- vergelijkbaar met de Paintpots van MAC. Het gaat namelijk om creamy oogschaduws die je kan gebruiken als basis voor een ooglook. Natuurlijk kan je ze ook gewoon 'naked' dragen :) 

De verpakking van deze handige hebbedingetjes bestaat uit een eenvoudig glazen (?) potje met een zwart deksel. Daarop kleeft dan een sticker die -naar mijn bescheiden mening- niet erg elegant is. Wel praktisch en duidelijk: doordat de sticker dezelfde kleur heeft dan de oogschaduw, weet je meteen welke je vast hebt.


Zelf ben ik wel een fan van taupe kleurtjes. Ze zijn neutraal, maar kunnen -indien zwaarder aangezet- ook erg chique lijken. Vandaar dat ik deze zeker wou proberen. Permanent Taupe heeft een matte finish. Als ik me niet vergis is het ook de enige matte variant die momenteel in België te koop is - correct me if I'm wrong ;)


Eternal Gold is een hele shimmery gouden kleur die erg leuk is als basis voor een feestelijke look. Nu het volop zomert kan je hem ook zonder problemen gewoon dragen, zonder veel toebehoren. I like!
In de loop van volgende week mag je een look verwachten met deze kleur! #ietsomnaaruittekijken

Toen ik deze Color Tattoo's swatchte in de winkel, kon ik mijn ogen haast niet geloven. Zelfs mijn vriend was onder de indruk... Here's why:
L: Eternal Gold - R: Permanent Taupe :) 
Niet alleen zijn de Color Tattoo's erg gepigmenteerd, ze blijven ook nog eens enorm goed zitten. In de winkel swatchte ik dus op mijn hand, maar ik verzeker je dat ik een hele dag met een gekleurde hand rondliep. Zelf's 's avonds, wanneer ik dus een heleboel dingen had gedaan en vastgepakt, zat het er nog op. 24HR? Yes indeed!

De Maybelline Color Tattoo's zijn voorlopig verkrijgbaar in zes verschillende tinten. Ik hoop dat er snel meerdere kleuren beschikbaar zijn, want ik vind ze fantastisch! Helaas niet helemaal budget, maar zeker betaalbaar. Slechts €9.99 ... betaalde mijn B-Friend voor één Color Tattoo ;) -Thank's honey :D

Probeerde jij de Color Tattoo's van Maybelline New York al uit? What's your favorite?

Maybelline New York Color Tattoo 24HR €9.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie