vrijdag 20 juli 2012

Inspirational | Neon


De neontrend. Ik ben er officieel voor gevallen. Dat verbaast je waarschijnlijk niet, ik schreef er namelijk al een paar keer over - neon - neon - neon. Het is zomers en tegelijk toch een tikje anders. Het valt op, it's out there! Het is ook niet zeemzoet, meer eerder edgy. It's me! Alleen het combineren vind ik soms nog een beetje lastig. Ik ging op zoek naar enkele voorbeelden ter inspiratie. Zet uw zonnebril op en keek mee! Geen idee waarom je precies een zonnebril moet opzetten, maar dat maakt het gewoon leuker.
Wat opvalt is dat neon kledingstukken vaak gecombineerd worden met zwarte of witte items - kwestie van in balans te blijven. Zelf vind ik ook de combinatie met kant heel erg geslaagd - because I love lace :)

afbeeldingen via tumblr
Wat vind jij van neon: 'neon!' of 'nee!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie