dinsdag 10 juli 2012

Essie | Navigate Her

I know, de Navigate Her collectie van Essie is al even te koop en ondertussen is er al weer een nieuwe uit, maar dit lakje kon ik jullie niet onthouden. Ik ontdekte Essie nog maar pas -het is te zeggen: ik kende het al lang, maar ik kocht maar pas mijn eerste lakje- en liet zo mijn oog vallen op 'Navigate Her'.

'A light, bright green', is de omschrijving die Essie zelf aan de kleur geeft. Ligt en helder groen, indeed! Ik houd wel van zulke kleurtjes, dus ik twijfelde geen moment toen ik deze zag.  


Wat me onmiddellijk opvalt aan de lakjes van Essie, zijn de borsteltjes. Deze zijn kort en erg breed. Ik heb erg dunne vingers, waardoor één haal met het borsteltje volstaat om mijn hele nagel te lakken. Lekker handig :)
De lak is niet te dun of te dik, maar net goed. Ook de dekking is van een betere kwaliteit. Één laagje dekt goed, maar zelf opteer ik steeds voor twee laagjes. Dat ziet er gewoon altijd net iets beter uit vind ik.

Negeer even de charmante krab op mijn middenvinger a.u.b.!
Na dag twee begint mijn manicure te chippen, na dag drie haal ik er hem liefst helemaal af. Voor mijn doen is dit best goed :)

Al bij al was dit een zeer aangename kennismaking met Essie. De huidige collectie, Bikini so teeny, spreekt me ook wel aan. Schrik dus niet wanneer je ook daaruit enkele lakjes ziet voorbij komen op Muffins At Tiffany's :)

Wat vind jij van de Essie lakjes?


Essie - Navigate Her €10.99Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie