donderdag 14 juni 2012

Shoppen | Getest:MissLipglossShop


Toen MissLipgloss haar webshop opende, legde ik onmiddellijk een verlanglijstje aan. Helaas moest ik nog eventjes wachten om vanuit dit kleine Belgenlandje te bestellen. Toen ik dan eindelijk kon bestellen, keek ik toch nog even de kat uit de boom, maar deze week was het dan eindelijk zover. Vandaag deel ik dan ook mijn ervaring met de MissLipglossShop met jullie!


De webshop biedt een uitgebreid assortiment aan diverse beautyproducten. Je kan er terecht voor make-up, nagellak en nagelverzorging, haarproducten, lichaams-en gelaatsverzorging,... Het merendeel van de producten is ook redelijk budget-vriendelijk, iets wat we allemaal wel weten te appreciëren ;)

Mijn eerste indruk van de webshop was erg positief. De lay-out is overzichtelijk en de kleine persoonlijke boodschappen van Cynthia - a.k.a. MissLipgloss- maken het aangenaam om de webshop te bezoeken.

Wanneer je een bestelling wil plaatsen moet je je inloggen. Dit kan je doen door een account aan te maken,  maar je kan evengoed inloggen via Facebook of Hyves. Ik maakte gebruik van Facebook, omdat ik zo niet nog een account moet aanmaken -want dat aantal loopt al aardig op. 
Eens je ingelogd bent, kan je naar hartelust shoppen. Je kan je shopping bag volladen of je eindeloos verlanglijstje aanleggen. De items in je een verlanglijstje, kan je later - met één enkele muisklik- in je shoppen bag stoppen. Vervolgens kan je afrekenen.
Betalen kan via IDeal of PayPal. Zelf betaal ik liefst met BankContact of via bankoverschrijving. Het feit dit ik dat nu niet kon doen, vond ik even nadelig. Vooral omdat ik geen IDeal of PayPal account heb! Uiteindelijk maakte ik toch maar een PayPal account aan -wat overigens vrij vlot ging.

En dan is wachten tot 'pakjesman' voor de deur staat! De pakketjes worden bezorgd via PostNL. In tussentijd kan je -via de weshop- wel bijhouden wat de status van je pakketje is.

Ik plaatste maandagochtend mijn bestelling en woensdagochtend kon ik de bestelde goodies reeds ontvangen... hoewel ze dinsdagavond al waren geleverd, maar op een verkeerd adres! Gelukkig was die persoon die het pakketje ontving zo eerlijk om het toch komen af te geven. Dit heeft uiteraard niets te maken met de service van de MissLipgloss Shop, maar alles met die van PostNL. Ik vind het trouwens een hele prestatie: een pakketje bestellen en het de volgende dag al ontvangen: dat maak je niet vaak mee!

Even een overzichtje van wat er zich in mijn pakketje bevond...
De Orginal Rosebud Salve! Deze wil ik echt al een tijdje proberen, dus ik ben er echt heel blij mee!
7.95 euro

Halp The Paw - Vitamin Rich Handcream van Anatomicals. Omdat ik nooit genoeg handcrème heb ;)
3.95 euro

Pink Color Bug van Kevin Murphy. Als ik eerlijk ben, was dit de voornaamste rede voor mijn bestelling. Ik ben hier zo benieuwd naar!
19.95 euro

Axe Anargchy for her. Even dacht ik dat ik te maken had met een verloren geraakte deodorant, maar toen herinnerde ik me iets van actie rond deze deo's. Het fijne weet ik er niet meer van, dus feel free om me duidelijk te maken hoe deze deo bij mij terecht komt :) Niet te min, ben ik er wel blij mee, want ik zag hem nog nergens in de winkel liggen.

De verzendingskosten naar België bedragen ongeveer 7 euro, wat ik op zich wel veel vond. Nu ik zie welke service je ervoor krijgt, begrijp ik het echter wel :)

De MissLipgloss Shop heeft ook een leuk spaarsysteem. Je spaart er namelijk kusjes. Elke product is een aantal kusjes waard - het aantal staat aangegeven in de webshop. Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je het aantal kusjes dat de hele bestelling waard is. Elke kusje staat vervolgens voor 10 eurocent. Je kan de kusjes sparen en zo een mooie korting op je volgende bestelling krijgen.

Ik vond het erg aangenaam shoppen bij de MissLipglossShop!
Bestelde jij er al iets? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie