vrijdag 22 juni 2012

Rosebud Salve | The Original


Rosebud Salve was lange tijd een mythe voor mij. Ik hoorde iedereen er over praten, over hoe geweldig het wel was, maar ik had het nog nooit gezien. Ik voelde me dan ook als 'christmasmorning' toen ik de Rosebud Salve eindelijk in handen had. Ik besnuffelde het mythische product alsof ik nog nooit eerder iets had geroken, gevoeld of gezien. Is Rosebud Salve echt zo geweldig als ze zeggen?

Rosebud Salve is 'zalf' die je voor verschillende doeleinde kan gebruiken: droge plakjes op de huid, jeuk, beschadigde lippen, kleine wondjes -het piekt niet!-... geen uitdaging is te veel voor deze klassieker!

 De vintage stijl van de verpakking zorgt in elk geval voor erg hoge aaibaarheidsfactor. Ik kan er naast zitten, maar volgens mij is dit nog de originele verpakking van in 1892 - zou toch kunnen?

De Original Rosebud Salve, bevat geen chemische troep, maar bestaat uit enkele natuurlijke ingrediĆ«nten. Er zitten ook echt bestanddelen van rozen in, dit zorgt ervoor dat het product echt naar rozen ruikt. Zelf vind ik dit zeer aangenaam, maar 'le BF' vind dit maar niets. 

In het potje ziet het goedje er rood uit, maar eens op de lippen -of op de huid- is het transparant en haast onzichtbaar. 
Mensen met lange nagels zullen nu waarschijnlijk al denken dat dit niets voor hen is, omdat je dan steeds met je nagels in Rosebud moet zitten -niet hygiƫnisch!- maar ondertussen is Rosebud Salve ook in een tube te verkrijgen.

Over de werking van Rosebud Salve ben ik erg tevreden. Ik gebruik hem zelf voornamelijk op mijn lippen. Hoewel ik voordien een hevige Carmexfan was -vooral voor hele droge lippen- moet ik toegeven dat het moeilijk is om te kiezen. Al is de geur van deze zalf toch net iets aangenamer :)

Of het nu echt zo'n geweldig product is als er gezegd wordt? Ja waarschijnlijk wel. Of het overdreven is? Misschien wel een beetje, maar at the end of the day heb ik wel mooie lippen :)

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Rosebud Salve The Original €9.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie