zaterdag 30 juni 2012

Random | Instagram Diary #002

Vandaag is het alweer de laatste dag van de maand, wat meteen ook weer wil zeggen dat het tijd is voor een 'Instagram Diary'. Ik moet zeggen dat nog steeds erg blij ben met deze app. Eigenlijk werkt het ook wel een beetje verslavend. Na een tijdje wil je echt van alles foto's nemen, ze voorzien van een leuke filter en zo de wijde wereld insturen. Gelukkig kan ik me nog wel inhouden, anders zou ik mijn volgers echt overstelpen met nutteloze momentopnames :)
Dit is meteen ook mijn driehonderdste post #applaus

1. Terraske doen - Corona, baby #summertime 2. Orchids - mijn favoriete bloemen bloeien weer helemaal open! 3. Mot gespot - ... en dat is het dan ook. 4. Richting de Efteling - Het was weer een jaar geleden ofzo, wat best lang is voor mijn doen.

5. Mijn MissLipgloss bestelling arriveerde! - Lees hier meer over mijn bestelling. 6. Boswandeling - gewoon omdat het leuk is. 7. Emergency Moustache - deze T-shirt kocht ik voor mijn vader 8. By the seaside - Ik had een vrije dag en besloot deze door te brengen aan de kust. Heerlijk genieten!

9. Pink Color Bug - zoals je hier kan lezen, ben ik niet heel erg enthousiast over het gebruik van dit product... 10. Today is Sleekday! - Zoals elke dag maakte ik me op, maar zonder te beseffen gebruikte ik voornamelijk Sleek producten 11. Mama een manicure geven - Mijn lieve moeder heeft serieuze problemen met haar nagels, vandaar dat ik haar even 'onder handen' nam -lacht om flauwe woordspeling 12. Nieuwe oorringen - dat is vast al meer dan genoeg commentaar :)

Wie na het zien van deze selectie foto's zin heeft gekregen in meer onbenullige beelden kan me volgen via Twitter of Instagram (usernam = muffinsofie). 

Hoe was jouw maand?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie