maandag 18 juni 2012

Pantene | Serum, herstelt dode haarpunten


Ik moet iets bekennen: van haarverzorging heb ik echt geen kaasgegeten. Ik ben als het ware een echte 'n00b' wanneer het op haarverzorging aankomt. Olie, shampoo en conditioner - verder gaat het niet bij mij. Af en toe grijp ik eens naar een volumemouse -die ik dan stiekem gebruik van de mama- maar dat is hoogst uitzonderlijk. Nadat ik mijn haar ombre had laten doen, was het duidelijk dat het extra verzorging nodig had. Ik ging op zoek naar een betaalbaar product dat mijn dode punten opnieuw tot leven kon wekken en kwam zo terecht bij dit serum van Pantene Pro-V.

Hoewel een serum normaal enkel bedoelt is om je haar te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf, zou dit serum je dode haarpunten ook opnieuw herstellen. Laat dat nu net zijn wat ik nodig heb!

Het serum zit in een 'appelblauwzeegroen' flesje van hard plastiek en heeft gouden details. Het product wordt verdeeld via een klein pompje. Doordat de het gaat om flesje van hard plastiek, kan je helaas niet zien hoeveel product er nog inzit. Ik had het leuker gevonden indien het om een transparante verpakking ging. 

Het serum op zich is erg vloeibaar, net iets dikker dan water. Het ruikt erg fris en fruitig, zonder te zoet of te hevig zijn. 
Wanneer ik mijn haren gewassen en geborsteld heb, ga ik aan de slag met het serum. Aangezien het vooral mijn haarpunten zijn die extra hulp nodig hebben, breng ik het serum enkel daar aan. Eenmaal het product in aanraking komt met mijn haar, lijkt het alsof ik zijden haar heb. I love it!

Ik gebruik het serum van Pantene nu al enkele weken en ik merk duidelijk dat mijn haar er op vooruit gegaan is. Mijn haarpunten zien er minder droog uit, de dofheid is weg en er is zelf opnieuw sprake van een glansje! Hoera! Hoera!


Pantene Pro-V Serum - €6.99
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie