woensdag 20 juni 2012

Inspirational | Dip Dye HairIn deze shoplog konden jullie al zien dat ik een colorbug kocht. Een colorbug kan je gebruiken om je haar snel van een andere, hippe kleur te voorzien. Uiteraard is het niet de bedoeling dat ik nu heel mijn haar roos ga maken - imagine that - maar een 'DipDye' effect, zou wel leuk zijn. Bij een 'Dip Dye' coupe is een (deel) van het haar in andere, felle kleur gekleurd. Alsof je met je haarpunten in een pot verf hebt gehangen zeg maar. Vandaag toon ik jullie ter illustratie en inspiratie enkel leuke voorbeelden van hoe een 'Dip Dye' coupe er kan uitzien.


afbeeldingen via tumblr.

Deze laatste twee voorbeelden vind ik echt prachtig! Alleen ontbreek ik er 'de ballen' voor. Een dergelijke coupe moet je ook echt staan, anders ziet het er gewoon fout uit.
De overige voorbeelden, waar het eerder subtiel en classy is, lijken me realistischer en beter bij me passen.
Binnenkort mogen jullie in elk geval een review van de color bug verwachten. Je kan dan meteen zien hoe het roze 'dip dye' effect mij beviel.

'Dip and dye' of 'Dip and die' ? Wat vind jij?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie