zaterdag 2 juni 2012

Haar | Priorin Vitamines

Enkele maanden geleden had ik enorm veel last van haaruitval. Het was niet zo dat ik echt kale plekken had, maar prettig was anders. Telkens ik mijn haar waste en daarna kamde, lag de badkamervloer bezaaid met mijn haar. Dan heb ik het niet over een tiental haartjes die hier en daar verspreid lagen! Zoals ik als zei: prettig was het niet. Misschien is het je al opgevallen dat de voorbije vier zinnen volledig in de verleden tijd werden geschreven. Dat komt doordat mijn haaruitval ook helemaal tot het verleden behoord! Mijn 'wondermiddel'? Priorin!

Toen ik met mijn probleem naar de dokter ging, raadde hij me Priorin aan. De vitamines van Priorin zijn vooral gericht op het tegengaan van haaruitval. 
Priorin beweert dat de haarwortel versterkt wordt en de haargroei gestimuleerd. 

De capsules zitten in een bruine glazen potje met daarop een wit etiket. Niet speciaals, maar dat verwacht ik ook niet van vitamines :)
Voor één verpakking betaal je (ongeveer) 30 euro. Daarvoor krijg je 90 capsules.

De capsules zijn bruin-rood en zijn redelijk groot vind ik. Zelf heb ik niet echt een probleem met het slikken van zulke capsules, maar ik ken genoeg mensen die zoiets helemaal niet binnen krijgen.

Een kuur van Priorin ziet er als volgt uit: elke dag neem je twee capsules ('s ochtends en 's avonds) na de maaltijd. Indien je dit drie maanden onafgebroken volhoud, zou je resultaat moeten krijgen.

Dat is echt een probleem bij mij, twee capsules op één dag. Dat ik één capsule moet nemen, kan ik nog net onthouden, maar ik kan niemand garanderen dat ik er ook 's avonds nog één ga nemen. Resultaat: ik nam maar één capsule per dag. Na drie maanden was er dan ook niet veel te zien. Maar nu, ongeveer vijf maand later, merk ik wel degelijk een grote verbetering. Mijn haar valt aanzienlijk minder uit -weg vieze badkamervloer- en ook de kapster merkte op dat mijn haar dikker en gezonder was geworden. Halleluja!

Ik heb deze vitamines al enkele malen opnieuw gekocht en ik ben ook van plan deze in de toekomst nog te kopen. Indien ik ze twee maal per dag zou nemen, zou het resultaat waarschijnlijk sneller en duidelijker zichtbaar zijn. Het enige nadeel is de prijs, maar uiteindelijk krijg je wel waar voor je geld. 

Priorin is te koop bij de apotheker.

Priorin tegen haaruitval - €30


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie