woensdag 6 juni 2012

H&M | Neon Clutch

Dat ik de pasteltrent amazing vind, kon je al zien in deze post. Ik was werkelijk een fan van het eerste uur. Pastel is lief, zomers en stijlvol - what's not to like? Over de -al even populaire- neontrend was ik minder enthousiast. Ik vond het wel mooi, maar dan vooral bij een ander. 'Zulke felle kleuren zijn niets voor mij.' dacht ik. Maar toen ik deze clutch bij H&M zag -waarvan een deel neon rood is- werd ik op slag verliefd.


Op de foto ziet het er misschien niet onmiddellijk neon uit, maar ik kan je verzekeren dat dat wel degelijk zo is. Het bovenste deel bestaat uit bruinkleurige nep su├Ęde, het onderste deel uit neon rood nep leer. Classy and trendy, all in one.

De clutch heeft een klassiek enveloppe systeem, maar je kan hem ook helemaal openen, zodat je er ook grotere dingen in kwijt kan.

Alles wordt veilig afgesloten met een goudkleurige ritssluiting, zodat er niets 'zomaar' uit kan vallen.

Op een eenvoudige manier kan je van de clutch ook een gewone handtasje maken. Je kan er namelijk een gouden ketting aanklikken, zodat je de tas met een hengsel aan je schouder kan dragen. 

Deze 'flosj' maakt het dan weer allemaal wat speelser. Erg leuk detail als je het mij vraagt!

Ben jij al gewonnen voor de neon-trend? 

H&M Neon Clutch - €14.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie