vrijdag 8 juni 2012

Essence | Sun Club Oil Control Paper

Dames, weten jullie nog dat een tijdje geleden de zon de hele dag scheen en het best wel warm was? Toen had ik wel eens last van een glimmende huid. Je kent het wel: je zorgt er 's ochtends voor dat je er 'lente fris' uitziet en enkele uren later zie je er uit als discobal. Not good! Je kan dan wel snel opnieuw afpoederen met een matterende poeder, maar er is nog een andere oplossing: Sun Club Oil Control Paper van Essence!
Essence over  het Sun Club Oil Control Paper:
Stop het vervelende T-Zone probleem! het speciale matterende papier absorbeert overtollig talg en verwijdert glans. in een oogwenk is je teint weer perfect gematteerd en ben je klaar om uit te gaan. nu in een nieuwe verpakking. Één verpakking bevat 50 papiertjes. Je opent de verpakking door het roze gedeelte opzij te schuiven. Wanneer je het ene papiertje er uit trekt, verschijnt het volgende automatisch.

Het Oil Control Paper zou er dus voor zorgen dat het vette van op je gelaat wordt geabsorbeerd. In theorie klinkt dit natuurlijk heel mooi.

Belangrijk is dat je dept en niet wrijft. Wrijven stimuleert niet alleen de aanmaak van talg en olie, het zorgt er ook voor dat je make-up a hot mess wordt :)
Wanneer ik het papiertje gebruik, heb ik niet het gevoel dat mijn huid minder vettig is en ik zie ook geen 'olie' op het papiertje. Toch zie ik wel duidelijk een verschil op m'n huid zelf en dat is natuurlijk het belangrijkste.

De producten uit het Sun Club gamma van Essence zijn volgens mij niet in elk Kruidvatfiliaal te verkrijgen. Jammer!

Het Essence Sun Club Oil Control Paper zit nu standaard in mijn handtas. Ik ben er dus best wel tevreden over.
Et toi?

Essence Sun Club Oil Control Paper - €1.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie