dinsdag 12 juni 2012

Catrice Ultimate Shine | Kiss Kiss Hibiskiss

De lipsticks van Catrice behoren al een geruime tijd tot mijn favorieten. Ze zijn niet alleen budget-proof, maar ze zijn ook nog eens lekker creamy en gepigmenteerd. Ondertussen vertoeven er al enkele in mijn collectie. Onlangs kon ik ook de befaamde 'Kiss Kiss Hibiskiss' aan m'n verzameling toevoegen. Ik was namelijk opzoek naar een klassieke roze lipstick, die ik zonder veel nadenken kon gebruiken en dacht hierbij meteen aan deze budget-klassieker.

Catrice over de Ultimate Shine lipstick (in Kiss Kiss Hibiskiss):
Natuurlijk en tegelijkertijd verleidelijk: de zijdezachte textuur met medium dekking smelt bijna op je lippen en geeft ze intensieve voeding, verzorging en een ultieme glans.

Natuurlijk en verleidelijk, goede dekking, smelten op je lippen, voedend, verzorgend, glanzend... Wat wil je nog meer? Het klinkt haast te goed om waar te zijn!

Kiss Kiss Hibiskiss zit in het standaard assortiment, waardoor de verpakking en de huls ook erg standaard zijn. Het gaat om een metaalkleurige huls met aan het uiteinde een sticker in de kleur van de lipstick met daarop de naam en het nummer van het kleur. Indien er meerder van deze lipstick in je stash zitten - wat bij mij het geval is - dan moet je wel even zoeken eer je de juiste vast hebt. Dat kan ook aan mij liggen: misschien moet ik maar op zoek naar een ander opberg systeem :)

Hellow summer lips! Dit is nu voor mij zomer: klassiek roze lippen met een glossy effect. Catrice heeft het over een 'medium dekking' maar dat vind ik wel erg bescheiden. De dekking hiervan is namelijk fan-tas-tisch! Daarnaast gaat het echt om een heel romige lipstick die erg fijn aanvoelt en je lippen niet uitdroogt. Je hoeft dus ook niet te vrezen voor velletjes of andere ongewenste verschijnselen.

Kiss Kiss Hibiskiss is een erg klassieke kleur, waardoor je hem haast voor elke gelegenheid kan dragen. Dit vind ik een groot pluspunt. Wanneer je deze lipstick wil dragen hoef je niet te wikken en te wegen - pay&go

Catrice Ultimate Shine  Kiss Kiss Hibiskiss - €3.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie