zondag 24 juni 2012

Anatomicals | Help the paw


Handcream, handcream en nog eens handcream. Het lijkt wel alsof ik nooit genoeg handcream kan hebben. De ene handcream is dan ook de andere niet. 'Help the paw' is duidelijk van een ander calliber dan een handcreama van Philosophy of  L'Occitane. Bij Anatomicals draait het allemaal om 'fun' hebben. Tenslotte willen ze je ook alleen maar voor je lichaam! -inside joke-


Dit is hoe Anatomicals zelf zijn 'Help the paw' omschrijft. Dit geeft je meteen een idee hoe Anatomicals precies is. Verzorging met 'nen hoek af', zeg maar. Trouwens, 'Help the paw' , hoe geniaal is die naam niet?

'Help the paw' zit in een felle paarse verpakking met witte en zwarte letters. Bij aankoop is de tube afgesloten met een folie, waardoor je zeker weet dat hij 'nog niet slecht is'. Ik vind de grote van de tube erg handig voor in de handtas.

'Help the paw' is dan ook dat soort handcream dat je even tussendoor aanbrengt om je handen op te frissen. Wanneer je echt uit bent op een voedende cream en dat heerlijke salon gevoel, dan kies je best voor een andere handcream. Hoewel de cream vitamine E bevat, merk ik dus geen onderscheid tussen andere creames. Echt vettig is 'Help the paw' niet, dus het stoort me ook niet dat hij niet heel snel intrekt.
Wat ik een pluspunt vind is de geur: hello citroentjes!


Ten slotte is er nog één gigantisch pluspunt. 'Help the paw' helpt ook je budget. Zeg nu zelf, €3.95 is toch echt geen geld?!

Aanotmicals is o.a. te koop bij de MissLipgloss Shop

Anatomicals  Help the paw  €3.95

Wat zijn jouw favoriete producten van Anatomicals?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie