maandag 7 mei 2012

Sleek | Glo Pallet Peach Shimmer


Highlighters zijn zonder meer één van mijn favoriete make-up producten. Vooral nu de zomer er -hopelijk- aankomt gebruik ik ze maar al te graag. Toen ik zag dat Sleek de verpakkingen van de Glo Palletes had aangepast, besloot ik er één te bestellen. De vorige verpakkingen waren langwerpig en breedt, waardoor ze er -naar mijn gevoel- niet onmiddellijk gebruiksvriendelijk uit zagen. De nieuwe verpakking is vierkant en compact :) I like! Bovendien gaat hij ook veel makkelijker open dan andere Sleek verpakkingen! I like x2!

Zoals de verpakking al aangeeft, gaat het om een 'Face and body hightlighter'. Wie er deze zomer dus graag extra glowy bij loopt, kan dit pareltje niet alleen op het gelaat aanbrengen, maar ook op de rest van het lichaam. Zelf zie ik met dit nog niet zo snel doen, maar goed :)

Het Glo Pallet bestaat trouwens in nog twee varianten: 'Bronze Baby' en 'Gold Digga'. Voor elk wat wils dus! Ik koos voor Peach Shimmer, omdat dit de lichtste variant was en dus ideaal voor bleke huid.

Ik zei het eerder al: we hebben hier te maken met een compacte en classy verpakking. Ik had niets anders verwacht van Sleek :)

Wanneer je het Glo Pallet opent, zie je een verzameling aan natuurlijke tinten voorzien van subtiele glow. Net zoals bij alle Sleek producten heeft ook het Glo Pallet een spiegeltje. Mirror mirror on the wall, who has the most glowy skin of all?

In totaal bevat het palette vijf verschillende tinten: één hele bleke witte kleur, twee bruine en twee roze. Je kan er voor kiezen om de tinten apart te gebruiken of je kan met een grote poederkwast over het hele palette heen gaan. Zelf vind ik het leuk om de bleke kleur op m'n jukbeenderen aan te brengen, de roze tinten op de appeltjes van m'n wangen en de bruinere tinten gebruik ik dan meer om te 'shapen'.

Bij het swatchen was ik eerst niet onder de indruk. De Sleek blushes en oogschaduwen geven namelijk veel meer pigment af. Uiteindelijk gaat het hier om een highlighter en dat is bedoelt om je gelaat van een glow te voorzien, maar niet van kleur. Vanuit dat standpunt vind ik het dus wel meevallen.

Net als de zon, is dit product een must-have deze zomer. Het grote verschil is dat je dit kan kopen en op de zon moeten we geduldig wachten...

Sleek Glo Pallet - Peach Shimmer €8.25

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie