donderdag 31 mei 2012

Random | Instagram Diary #001

In de post waarin ik het had over mijn nieuwe 'slimme telefoon' vermelde ik ook al dat ik vanaf dan actief was op Instagram. Instagram is een applicatie voor Iphone of andere smartphones die gebruik maken van Android. Je kan er foto's mee bewerken en delen met andere Instagram-gebruikers, maar ook via andere sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter. Het leek me wel leuk om maandelijks een soort 'Instagram Diary' samen te stellen, waarbij ik voor jullie een selectie maak van alle foto's die ik afgelopen maand via Instagram de wereld in stuurde. Wie geen genoegen neemt met een selectie, kan me ook volgen op Twitter of  via Instagram (username= MuffinSofie)
1.Le mustache - Mijn eerste Instagram foto! Die dag kwam het artikel online over de andere mustacheringen die ik bestelde. Zeer toepasselijk dus ;) 2.Oh so special - Na een lange tijd gebruikte ik mijn favoriete Sleek palette nog eens. Panporn! 3.Print en mint - mijn favoriete combinatie deze dagen 4.lekker fris - Kom gerust langs om me een poepje te laten ruiken, ik ben er op voorzien!

5.Wrap it up! - Zelfgemaakte zalmwrap met komkommer en Philadephia: I like! 6.Pink drinks - Een aperitiefje gaat er altijd in, dat deze ook nog eens roos zijn is mooi meegenomen. 7.Cookies - No comment :) 8.To do... - Ik hou van to do lijstje en nog meer van het wegvinken van zaken op to do lijstjes.

9.Cataract/staar - 'She's staring at me...' 10.ChunkyMonkey - Ik heb erg gevoelige tanden en mijn tanden doen vaak pijn wanneer ik ijs eet, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering! 11.Weddingcake - zaterdag was ik aanwezig op het trouwfeest van mijn neef. Ik genoot er van een heerlijk stukje taart en lekkere cupcakes 12.Pootje baden voor dummies - Na een boswandeling(etje) waren onze voeten (die van mijn vriendje en die van mij) erg vuil. We spoelden ze af en zochten verkoeling in een bakje water.

Dit was het foto-overzicht van mei :) Ik weet nog niet helemaal hoe ik het in de toekomst ga doen. Ik denk er over na om dit twee maal per maand te doen... Wat vinden jullie van dat idee?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie