donderdag 17 mei 2012

Random | Ben jij een Beauty Addict?


Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek wanneer ik zeg dat ik een echt beauty verslaving heb. Bewust of onbewust, ben ik dag en nacht - ik beken: ik droom wel eens over lipstick - met beauty en make-up bezig. Dit uit zich in allerlei kleine dingen. Ik durf haast te wedden dat ik niet de enige ben die af en toe last heeft deze kleine kwaaltjes. Daarom maakte ik een soort checklist die aangeeft of je al dan niet een echt 'Beauty Addict' bent. Oh ja: neem dit vooral niet te serieus!


In elke tas vind je wel een make-up product terug! Dit kan een pressed powder zijn , maar meestal gaat het om een lipproduct. Lippenbalsem, lipgloss, lipstick, noem maar op! Meestal gaat het ook om een product dat je dacht kwijt te zijn.

Je weet precies wanneer een bepaald merk een nieuwe collectie uitbrengt. Sterker nog: die dag sta je, gewapend met je  wishlist  (kwestie van het vlot te laten verlopen) aan de deur van het desbetreffende filiaal klaar om aan te vallen.

Voor elk budgetproduct ken je een high-end product en omgekeerd. Eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit, als het maar een degelijk product is!


Wanneer je ’s avond in bed ligt en je kan niet onmiddellijk slapen, bedenk je welke make-up look je de volgende dag kan dragen. Je verzint niet alleen een leuke ooglook, maar gaat ook na of het al dan niet
mogelijk is die ene lang vergeten blush er nog eens bij te halen. 

Je bent niet alleen maar verslaafd aan oogschaduw of blush, maar je bent verslaafd aan alles! Maar niet tegelijk, in periodes. Zo heb je de lipstickperiode, de blushperiode, de nagellakperiode,…

foto's: weheartit
En, ben jij een echte Beauty Addict?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie