zaterdag 5 mei 2012

Philosophy | Hands of hope

Je kan er haast niet omheen: sinds begin dit jaar zijn de producten van Philosophy ook in België te koop! Philosphy is exclusief bij IciParisXL te koop, dus ook via de webshop. Enkele weken geleden was er gratis verzending bij de webshop van IPXL. Ik zag dit als een kans om enkele producten van Philosophy te bestellen en meteen ook de service van IPXL te testen. De webshop is erg overzichtelijk en biedt verschillende bestel - en betaalmogelijkheden. IPXL werkt samen met BPost. Zo kan je je pakketje te afhalen in een afhaalpunt of je kan het ook thuis laten bezorgen. Je kan er ook voor kiezen je besteling af te halen in een IPXL filiaal naar keuze. Daarnaast kan je betalen via creditkaart, maar ook via bankcontact. Deze manier van betalen is voor mij ideaal. De webshop belooft dat je je bestelling de volgende dag binnen hebt, wanneer je voor 12uur 's middags bestelt. Ik bestelde op een vrijdagmiddag (net na 12u) en ik had maandag mijn bestelling binnen! Mooie service als je het mij vraagt! Na dit praktische stukje is het tijd voor een beetje philosophy... 
Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben echt een handcream-addict! Deze 'Hands of hope' mocht dan ook niet in mijn collectie ontbreken.
Zoals elk Philosophy product, kreeg ook deze 'Hands of hope' een stukje filosofie mee. Dit kan je lezen op bovenstaande foto. Het idee van de 'philosophy' vind ik echt ontzettend leuk. Ik weet niet precies waarom, maar het geeft me een extra 'zen-gevoel' wanneer ik de producten gebruik.

'Hands of hope' heeft een eenvoudige verpakking: een witte tube met daarop zwarte letters. Je kan het saai noemen, maar ik zie het liever als stijlvol :).

'Hands of hope' is een handcream en cream voor je nagelriemen. Sinds ik hem heb gebruik ik hem bijna elke dag om mijn nagelriemen mee te verzorgen. Als handcream gebruik ik deze minder. Waarom? De textuur op zich is wel fijn: het gaat om een rijke cream die snel intrekt en dus geen vettig laagje achter laat. Één van de ingrediënten is dan ook sheabutter, wat altijd fijn is bij dergelijke producten. Wat ik persoonlijk jammer vind, is dat deze handcream geen appart geurtje heeft. Hij is net niet geurloos. Hetgeen je wel ruikt is lekker fris. Voor mijn handen houd ik wel van een cream met een leuk geurtje, vandaag dat ik 'Hands of hope' toch eerder voor mijn nagelriemen gebruik. Al vind ik het af en toe natuurlijk wel fijn om all the way te gaan en mijn handen lekker te pamperen :D

Philosophy is geen budgetmerk, maar er zijn zeker high-end merken die duurder zijn. Wat de prijs betreft, valt het dus best mee vind ik. Voor deze tube handcream van 30ml betaal je €9.25. 

Al bij al ben ik erg tevreden over 'Hands of hope'. Ik bestelde natuurlijk nog iets anders bij IPXL, maar dat zien jullie later!
Vergeet niet om MuffinsAtTiffany's te 'liken' op Facebook voor previews en leuke tussendoortjes!

Philosophy - Hands of hope €9.25


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie