vrijdag 11 mei 2012

Philosophy | Amazing Grace Perfumed Shampoo, Bath & Showergel

Vorige week had ik het al over Philosophy. Ik stelde jullie toen voor aan 'Hands of hope' een hand -en nagelriemcrème. Jullie waren toen, net als ik, heel enthousiast. Aandachtige lezers wisten toen ook dat ik nog een 'shampoo, bath en showergel' kocht. Philosophy heeft een heel gamma aan frisse en fruitige geuren. Een keuze maken was dus niet zo eenvoudig. Uiteindelijk koos ik voor Amazing Grace. Achteraf gezien was dit niet meer dan een logische keuze. Amazing Grace is namelijk de best verkochte geur van Philosophy en alleen daarom al legendarisch. Het is een frisse, bloemige en pure geur. Echt amazing!

De verpakking van de multifunctionele wasgel is eenvoudig maar classy -zoals dat ook bij de handcrème het geval was. Wie zich in bad verveelt kan zich rustig verdiepen in de filosofie van Amazing Grace. Wie niet kan wachten tot in bad, kan deze lezen op bovenstaande foto :)

Persoonlijk vind ik niet alleen de geur, maar ook de kleur van dit product fantastisch! Het ziet er een beetje uit als vloeibare parels.

Ik ben dol op multifunctionele producten zoals deze shampoo, bad -en douchegel. Geen gedoe met drie verschillende flessen op de badrand, maar één product dat je overal kan voor gebruiken. De wasgel zorgt ervoor dat je huid zacht blijft en je haar sterk en gevoed blijft. Dit mede doordat het product zijdeproteïnen bevat.
Zelf heb ik niet het idee dat dit de meest voedende shampoo is die ik ooit gebruikte, maar waarschijnlijk wel degene die het best ruikte. Het gaat wel om een milde shampoo, die het haar verder niet beschadigd.
Dat je huid er zachter door aanvoelt, kan ik enkel beamen!
De prijs is wat aan de hoge kant, maar tenslotte krijg je wel een fles van 480 ml.

Als je van plant bent je vlam te veroveren met het best ruikende haar ooit, ga er dan voor! Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor moederdag, ga er dan natuurlijk ook voor :D

Philosophy Amazing Grace Perfumed Shampoo, Bath & Showergel €18,59
via IciParisXL webshop of geselecteerde filialen van IciParisXL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie