zondag 27 mei 2012

OPI | Natural Base Coat

Ola ladies! Let the sunshine in, summer has arrived! En het is pas echt zomer wanneer je nagels van een mooi kleurtje voorzien zijn. Natuurlijk wil je liefst dat dit kleurtje zo lang en zo goed mogelijk blijft zitten. Gelukkig bestaat er ook nog iets als een 'base coat'. Een base coat is letterlijk en figuurlijk de basis van een degelijke manicure. Het zorgt er niet alleen voor dat je nagel een gelijk oppervlak krijgt en dat je nagellak beter blijft zitten, het beschermt ook nog eens je eigen nagels en voorkomt dat ze geel worden. Vandaag laat ik jullie dan ook de base coats der base coats zien - mijn holy 'nail' grail - de OPI Natural Base Coat.

In de post waarin ik jullie mijn nagellak stash toonde, vertelde ik al dat OPI mijn nieuwe grote liefde was. Nadat ik alle base coats uit mijn stash had opgebruikte, besloot ik dus om een base coat van OPI te kopen.
De base coats die ik voordien kocht, werkten wel goed -dacht ik- maar zoals je weet, probeer ik graag nieuwe dingen. 

Het flesje ziet er net zo uit als alle ander OPI nagellakflesjes. Het enige verschil hier is dat het gaat om een gekleurd borsteltje en niet om een zwart. Dit heeft uiteraard geen effect op het gebruik ervan :)

Zoals ik daarnet al zei 'dacht ik' dat andere base coats prima werkten. Nu weet ik wel beter! De Natural Base Coat van OPI onderscheidt zich op verschillende vlakken van de base coats die ik eerder probeerde:

  • Het product droogt erg snel op en trekt ook een beetje in de nagel. Je kan dus snel een kleurtje aanbrengen en verliest geen tijd met wachten tot de base coat droog is. 
  • Ik heb het idee dat mijn nagels beter beschermd zijn, aangezien ze er na het afhalen van de nagellak altijd heel mooi en gezond uitzien. Bij ander base coats had ik achteraf soms droge nagels #notgood
  • Wanneer je je nagellak weg haalt, gaat dit tien keer makkelijker dan wanneer je eerst een ander base coat aanbracht. De nagellak komt sneller los van je nagel, waardoor je dus ook sneller klaar bent met dit irritante klusje.


Naast al deze extraatjes doet hij ook gewoon wat hij moet doen: je nagel beschermen en het nageloppervlak voorbereiden op een kleurtje :)
I think I made my point ;)

Wat is jullie favoriete basecoat?


OPI Natural Base Coat €13.95


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie