maandag 21 mei 2012

Moodboard | Spring/Summer

We hebben er lang op moeten wachten, maar de voorbije dagen liet de zon zich eindelijk zien! Of we van echt lenteweer kunnen spreken, dat is een andere vraag. In afwachting van het echte mooie, zomerse weer, maakte ik alvast een moodboard rond de lente en zomer. Eigenlijk is het meer een collage geworden van allerlei leuke beautyspulletjes die ik deze zomer wil wegkruisen op m'n wishlist, maar goed :D Meer info over deze producten na de klik!

1. Sleek I-Divine palette Mattes Brights
Bij zomer horen natuurlijk felle kleuren! Dit oogschaduwpalette van Sleek is in dat opzicht alles wat je nodig hebt -en meer!
€8.45

2. TheBodyShop - Lily's cruelty free make-up - Puff On Radiance
Op 11 juni licht de nieuwe make-up collectie van TheBodyShop in de winkels! Dit glanspoeder voor het gezicht en decollet√© heeft alvast een hoge 'hebben' factor. Check die schattige poederdoos!
€18

3. MAC 'Hey Sailor' Highlight powder - Crew
Een fijne highlighter met een leuk printje. Do I need to say more?
€27.50

4. Too Faced Absolutely Invisible Candlelight Pressed Powder
Ik ben er me van bewust dat dit al de derde highlighter in het rijtje is, maar als de zon schijnt wil je zelf toch ook stralen?
€30,60

5. Benefit Cosmetics - Sun Beam
Nog eentje om het af te leren? Dit keer gaat het wel om een vloeibare highlighter, daarover hadden we het vandaag nog niet :D
€25

6. OPI Vintage Minnie Mouse - Nothin' Mousie 'bout it
Een leuke nagellakje mag deze lente/zomer ook niet ontbreken! Deze fleurige roze topcoat bestaat uit hartvormige confetti. What's not to like? 
€13.95  - wordt verwacht 

7. 2-Fingerring Mustache - Hotpink
Ken je de uitdrukking: 'Geen zomer zonder roze snor!'? Ik ook niet, maar die zou er echt moeten zijn!

Zit er wishlist material tussen dames?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie