donderdag 3 mei 2012

Jewelry | More mustaches!


Dat ik 'een snorrenmeisje' ben, had je waarschijnlijk al door -if not, look at the right side of the screen. Ik toonde jullie eerder ook al mijn 'mustachering' die ik toen bij InMyDresser bestelde. Enige tijd geleden zag ik dat ze ook de witte versie verkochten. Ik kon me toen nog bedwingen, maar eens ik de mintgroene versie zag, gaf ik me over. Vandaag toon ik jullie trots mijn nieuwe mustacheringen!

Deze witte mustachering vind ik net iets meer classy dan de zwarte. Hij doet mij niet onmiddellijk denken aan de kerstman -want die heeft ook een grote witte snor- maar heeft echt iets fris. Bovendien past hij natuurlijk bij vele andere -gouden- juwelen.

Deze mingroene ring toont niet alleen aan hoe gek ik ben op mustaches, maar ook dat ik helemaal gevallen ben voor de pasteltrend. Just in case you didn't know: pastel is hot this summer! Deze keer gaat het niet om een juweel met een gouden afwerking, maar één met zilver. 

Beide ringen zijn trouwens twofingered -of hoe je dat ook zegt...

Maar er is meer! Bij mijn bestelling zat nog een paar mustaches...
That's right, I'm the proud owner of these mustache earrings! Zelf zou ik ze niet onmiddellijk dragen bij een mustachering - mustache overload! - maar verder vind ik ze echt fantastisch!
Deze zijn momenteel nog niet te koop. Binnenkort worden ze wel toegevoegd aan de webshop -InMyDresser- en dan kunnen we allemaal dubbelgesnord door het leven huppelen!


Dat zit snor, niet waar?

Two Tingerring Mustache mintgreen - white €8.90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie