dinsdag 29 mei 2012

The Insiders | Compeed

The Insiders, je hebt er misschien wel al eens van gehoord. Het communicatiebureau wil een alternatief bieden aan de saaie en opdringerige reclames die de laatste tijd steeds meer -ongevraagd- opduiken. Door producten te laten testen door jou en mij, worden deze producten bekend via 'mond tot mond' reclame. Op die manier krijg je ook onmiddellijk persoonlijke ervaringen en boodschappen mee, wat altijd leuker is dan van die geforceerde standaard zinnetjes. Je kan je aansluiten bij The Insiders om zo snel op de hoogte te worden gesteld van nieuwe producten en je aan te bieden om ze te testen. Ik melde me ongeveer een jaar geleden aan bij The Insiders, maar pas onlangs ging ik ook actief deelnemen. Zo stelde ik me kandidaat om Compeed te testen en te promoten. 

'Zomer' is voor mij haast een synoniem voor blaren. Je draagt een paar leuke sandaaltjes of elegante pumps, maar je had er duidelijk geen rekening mee gehouden dat die niet zo comfortabel zitten als ze er uitzien. Hello, Mr Blaar! Wie mooi wil zijn moet lijden, maar wie slim is gebruikt dan Compeed!

Zelf gebruik ik al een aantal jaar de blarenpleisters van Compeed. Ze bieden namelijk heel wat voordelen:

  • Doordat de blaar onmiddellijk wordt afgesloten, ontstaat er verder geen wrijving meer. De blaar wordt dus ook niet groter en de pijn wordt onmiddellijk verlicht. 
  • Compeed zorgt voor een sneller herstel. De wonde/blaar wordt hygiënisch afgesloten en blijft vochtig -vermijd kortsvorming. Tevens worden de zenuwuiteinden beschermd, zodat de pijn onmiddellijk verlicht wordt. 
  • De pleisters blijven langer zitten dan gewone pleisters. Dit heeft het voordeel dat de huid niet verder geïnfecteerd kan raken en dat je een soort 'kussentje' hebt die je beschermd tegen het vormen van nieuwe blaren. De pleister komt vanzelf los wanneer de blaar hersteld is.
  • Compeed heeft ook nog eens verschillende soorten pleisters. Hiermee bedoel ik niet alleen verschillende groottes, maar ook verschillende vormen. Een blaar aan de zijkant van je voet, kan je immers niet zo makkelijk behandelen met een pleister die eigenlijk voor je hiel bedoeld is.


Als Insider, moet je natuurlijk wel weten wat je precies test en promoot. Daarom krijg je ook een campagnegids waarin duidelijk vermeld staat wat de troeven van het product precies zijn en hoe de campagne precies in elkaar zit. Je kan het vergelijken met een persdossier.Caroline Wozniacki, het nieuwe Compeed gezicht!
Naast een campangegids, krijg je natuurlijk ook nog een hoop promotiemateriaal en stalen toegestuurd, zodat je de mensen in je omgeving uitgebreid kan informeren over het product.

Ik vind het alvast leuk om een keer deel uit te maken van een dergelijke campagne. Bij deze is ook iedereen uit mijn omgeving gewaarschuwd :D
Indien je zelf ook geïnteresseerd bent om een insider te worden, klik dan zeker door naar www.theinsiders.eu !

Gebruikte jij eerder al pleisters van Compeed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie