woensdag 23 mei 2012

FOTD | Summer Nights

Het is zover dames: summer has arrived! Ok, ok, misschien is het woord 'zomer' nog een beetje voorbarig, maar de zon schijnt in elk geval. Ter ere van deze heugelijke gebeurtenis, post ik vandaag nog eens een 'FOTD'. De titel van deze post kan misschien misleidend zijn: bij 'summer' denk je waarschijnlijk aan felle kleuren. De look die ik jullie vandaag toon bevat eerder donkere tinten, maar wel veel shimmer. Ik gebruikte dit keer ook een kleur op m'n lippen - iets wat voor mijn doen zeer zeldzaam is. De combinatie een stel gekleurde lippen en een paar zwoel opgemaakte ogen, is dan ook meer iets voor een warme zomeravond/zomernacht ipv een hete zomerdag. Klik verder voor een lijst van alle gebruikte producten en meer foto's.


Ogen


'Sidecar' is mijn favoriete oogschaduw uit het Naked palette. Tegenwoordig gebruik ik hem echt dagelijks! Hij kon dan ook moeilijk ontbreken in deze look. Virgin gebruik ik ook bijna dagelijks, maar dan onder mijn wenkbrauwbot. Sin bracht ik aan in de binnenste ooghoek en Darkhorse in de arcadeboog. Bij deze look gebruikte ik geen eyeliner, opnieuw iets wat zeer zeldzaam is voor mij :) Uiteraard kan je deze zelf nog toevoegen indien je dit fijn vindt.GezichtLippen


Terwijl ik deze look maakte, was ik me er helemaal niet van bewust hoeveel producten van Catrice ik gebruikte :D Dit is dan meteen ook een budget look. Catrice -of Essence- hebben ongetwijfeld ook oogschaduws die lijken op die van Urban Decay, zodat je look helemaal budgetproof is :)

Kan deze 'Summer Night' jou bekoren?
Pssssss... Volg jij MuffinsAtTiffanys al via Facebook en Twitter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie