dinsdag 1 mei 2012

Catrice | Ultimate Nudes Karl Says Très Chic


Onze Noorderburen vierden gisteren Koninginnendag, maar wij vieren vandaag 'de dag van de arbeid'... Dat klinkt inderdaad niet zo spannend of spetterend. Toch wil ik eerst het volgende zeggen: geniet van je vrije dag :D  Over naar de orde van dag: nagellak! Volgens mij is het al even geleden dat ik jullie echt een nagellakje toonde, dus het is hoog tijd om daar weer eens verandering in te brengen! Meet 'Karl Says Très Chic' uit de Ultimate Nudes lijn van Catrice.

'Karl Says Très Chic' is een oud roos lakje met een subtiele koele ondertoon. De kleur past dus bij zowat alles. Of ik het lakje bij de Ultimade Nudes zou plaatsen? Neen, dat niet. Onder 'nude' versta ik 'naakt', 'onzichtbaar', 'vleeskleurig' en niet deze lieve roze kleur. 

Het lakje is niet dik of stroperig, maar eerder dun. Het lakt erg mooi en zorgt niet voor een streperig effect. Bij sommige nagellakjes van Catrice kan dit wel eens tegenvallen, maar daarover hoor je mij nu zeker niet klagen! Ook de nieuwe borsteltjes zijn heel fijn! 

En er is nog beter nieuws! Niet alleen lakt 'Karl Says Très Chic' erg mooi, maar je hebt ook genoeg aan één laagje! That's right, één laagje, lekker dun! Uiteraard zorgt een tweede laagje voor een mooier resultaat, maar het is niet zo dat ik er echt nood aan heb. Op bovenstaande foto draag ik één laagje.

Sofie says: très chic indeed!

Catrice Ultimade Nudes - Karl Says Très Chic €2.49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie