zaterdag 19 mei 2012

Catrice Ultimate Nail Lacquer | Sing: Hey, Dirty-Lilah!

Dat pastel tegenwoordig erg hip is, hoef ik je waarschijnlijk niet meer te zeggen. Een mintgroene broek, een pastelroze blazer en om het geheel af te werken pastelpaarse nagels. (Allemaal samen is misschien een beetje too much, maar je snapt wel wat ik bedoel.) Voor wie nog opzoek is naar een leuk pastelkleurtje voor op de nagels, heb ik in elk geval een tip: Sing: Hey, Dirty-Lilah! 


'Sing: Hey, Dirty Lilah!' ... waar de naam dit keer vandaan komt is me een raadsel. Meestal kan ik de link wel leggen, maar dit keer raak ik er maar niet uit. De naam beschrijft de kleur wel perfect -dirty. lilah.- maar ik zie het dubbele er niet van in. Suggesties zijn welkom!

Een 'vuil' paars nagellakje dus. Zelf zou ik het eerder als 'pastel' omschrijven, hoewel ik vuil ook wel passend vind. Het valt moeilijk te beschrijven, maar het lijkt wel alsof de kleur niet helemaal zuiver is. Begrijp je?

Het borsteltje is kort, breed en vierkant, waardoor ik het erg makkelijk lakken vind. De lak op zich is dun en erg lopend, maar dit stoort niet. Op het handvat -het dopje van het flesje- hangt wel een sticker die aangeeft dat je twee lagen nodig hebt om een dekkend effect te bekomen. Ook dit stoort niet, aangezien ik meestal twee laagjes nagellak gebruik. Dit geeft een mooier, intenser effect.

Op de foto lijkt het erg ligt -bijna wit. Dit is misschien een beetje overdreven, maar het resultaat is inderdaad erg bleek. Ik vind het eerlijk gezegd wel mooi. Zeker voor de zomer -ik ben nog steeds overtuigd dat die er aan komt! Zoals de sticker ons eerde al melde, kan het geen kwaad om een tweede laag aan te brengen. Op bovenstaande foto draag ik dan ook twee laagjes 'Sing: Hey, Dirty-Lilah!'.

Ik ben in elk geval fan en zing uit volle borst: 'Hey, Dirty-Lilah!' still not getting it...

Catrice Ultimate Nail Lacquer - Sing: Hey, Dirty-Lilah! €2.49


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie