woensdag 9 mei 2012

Catrice | Revoltair Powderblush Colour Bomb - winnenJe kan er niet omheen: de Catrice Revoltaire collectie ligt sinds kort in de winkels! Menig blogger reviewde en swatchte een aantal van de producten. Goed nieuws voor wie er nog niet genoeg van heeft, want vandaag zie je ook op Muffins At Tiffany's een review en swatches van wat volgens mij het pronkstuk van de collectie is. De Colourbomb -ombre- blush! Hoewel ik alle verpakkingen van deze collectie echt heel mooi vond, vond ik enkel de blush de moeite waard om te kopen. De verpakking hiervan mag dan wel eerder standaard zijn, het product op zich is lovely!

Catrice over de Revoltaire Powder Blush in Colour Bomb:
Benadruk je jukbeenderen als nooit tevoren. Revoltaire Powder Blush heeft een fascinerend kleurverloop van nude naar koraalroze en een zijdezachte textuur. Deze kleurenexplosie is uitermate geschikt voor het modelleren van de gezichtscontouren om een prachtige, stralende look te creëren. Heb moed om voor kleur te gaan - de moed voor Revoltaire!
Zoals gezegd is de verpakking eerder standaard en niet zo spectaculair: het gaat om een compact transparant doosje dat we ook terugvinden in het standaard assortiment. Door een soort 'baroqueprint' op het deksel, past deze verpakking toch bij de rest van de Revoltaire collectie.

De Revoltaire blush bestaat slechts in één versie: Colour Bomb. Catrice beschrijft dit alsof er een overgang is van nude naar koraal. Zelf zou ik het 'nude' eerder als peachy omschrijven, maar goed :)
Colour Bomb heeft ook een subtiele glitter, wat ik erg fijn vind voor de zomer. Ik hoop trouwens nog steeds dat die er aankomt :D

De pigmentatie van de blush is redelijk goed! Links zie je het onderste -koraalkleurig- deel en rechts het bovenste -peachy- deel. Zelf gebruik ik ze graag door elkaar. Je kan de kleur ook mooi opbouwen, zodat je   evengoed een opvallend effect kan creëren als een subtiel effect.

Ik ben erg blij met deze blush! Hij ziet er niet alleen amazing uit, maar hij is het ook! Ik weet niet of hij momenteel nog in de winkels ligt, want ik heb de indruk dat iedereen hem wil. Voor één van jullie heb ik in elk geval goed nieuws...

Je kan namelijk een Revoltaire blush winnen!

Wat moet je doen om de Catrice Revoltaire blush in Colour Bomt te winnen?

  • Volg me via Bloglovin / GFC
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.


Extra kans

Meedoen kan tot dinsdag 15 mei 2012. De winactie wordt om 23u59 afgesloten.

Catrice Revoltair Powder Blush - Colour Bomb €3.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie