maandag 9 april 2012

Random | Vakantiejob + WeekendBlogAwards

De twitteraars onder jullie -die me volgen- weten het al: ik heb een baantje deze vakantie! Oorspronkelijk ging ik op zoek naar een baantje voor de zomervakantie, maar toen me gevraagd werd of ik tijdens het paasverlof enkele dagen kon komen werken, zei ik maar al te graag ja! Werk brengt immers geld in het laatje :) En geld maakt niet perse gelukkig, maar het helpt wel :)

Waar ik precies werk? Bij Essenza! Een winkelketen die onder meer "l'Occitane en France", "I Love ... Cosmetics", "Yes to..." en "Dr Van Der Hoog" verkoopt. Inderdaad, een ware hel voor elke beautylover! Begrijp me niet verkeerd, ik werk er heel graag en ik had geen studentenjob kunnen vinden die beter bij mijn interesses aansluit. Maat dit houdt ook in dat ik een hele dag tussen al die welruikende goodies sta en ze aan het eind van de dag niet mee naar huis kan nemen! Zoals ik al zei, een ware hel voor elke beautylover! Ik heb er al over nagedacht om me in producten te laten uitbetalen... Just kidding!

Naast deze studentenjob heb ik het ook erg druk met stage en ander schoolopdrachten. Momenteel hoop ik stiekem dat dagen vroeg of laat dertig ipv vierentwintig uur bevatten. Op die manier heb ik meer tijd om alles rustig te doen. Nu vlieg ik immers door de dagen heen. Paasvakantie zeggen ze dan...

Nu jullie opnieuw op de hoogte zijn van mijn 'persoonlijke' leven, heb nog een vraag voor jullie.
Voor het eerst in de geschiedenis van het Belgische bloggen -humhum- organiseert Knack Weekend de Weekend Blog Awards. Met andere woorden: de eerste Belgische blog awards zijn een feit!
Knack Weekend deelt awards uit in verschillende categorieĆ«n: fotografie, design, auto, reizen, fashion,... en beauty. Tot 16 april kunnen er blogs genomineerd worden. Uit alle genomineerde blogs, worden er per categorie een aantal finalisten gekozen door een professionele jury. Vanaf 23 april kan er dan gestemd worden.


Je kan natuurlijk al raden wat ik ga vragen... Ik zou het erg appreciĆ«ren mochten jullie Muffins At Tiffany's nomineren - in de categorie 'beauty' uiteraard! visualiseer hierbij nu een paar puppy-ogen  met een heel zielige blik 

Nomineren kan via deze link of via de button in de sidebar. Je krijgt dan op formulier te zien dat je in enkele minuten kan invullen et voila!

Alvast bedankt dames -en heren? !

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie