woensdag 11 april 2012

Random | Spam Your Blog!

To spam or not to spam? In de meeste gevallen zal het antwoord 'no to spam' zijn. Het plaatsen van spam is dan ook 'not done' en wordt meestal niet geapprecieerd. Van Dale omschrijft spam als volgt: ongevraagde e-mails of sms’jes, vaak met reclame. Wanneer we het over blog hebben, gaat het niet om e-mails of sms'jes, maar eerder over reacties waarin overvloedig naar de eigen blog wordt verwezen. Like I said: not done!

Maar voor één keer kan het geen kwaad! Sterker nog: vandaag vraag ik je om te spammen en reclame te maken voor jouw blog.


Waarom?
Uiteraard volg ik zelf een aantal blogs - geen ochtend gaat voorbij zonder een rondje Bloglovin - maar ik ben steeds op zoek naar nieuwe blogs om te volgen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Vervolgens vind ik het ook gewoon leuk om jullie, mijn lezers, beter te leren kennen via jullie blogs. Op die manier kreeg ik een beter beeld van jullie interesses en jullie persoonlijkheid.


So spam!
Laat dus een reactie achter waarin je kort iets over blog zegt. Plaats hierbij ook de URL van de blog!
Heb je zelf geen blog? Stel me dan voor aan jouw favoriete blog!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie