dinsdag 17 april 2012

OPI | Win Duoticket 'The Vow' en mini setje 'Little Romantics'


Opnieuw goed nieuws van het OPI-front! De aanleiding is dit keer de film 'The Vow'. De romantisch film 'The Vow' is vanaf 9 mei in de Belgische bioscopen te bezichtigen en vertelt het verhaal van Page (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum). Page en Leo zijn nog maar net getrouwd wanneer ze bij een ongeval betrokken raken. Page raakt in een coma en heeft geheugenverlies. Het is nu aan Leo om zijn vrouw opnieuw voor zicht te winnen. Zonder twijfel een echte chick-flick die ook menig zakdoekenfabrikant ten goede zal komen! Wil je weten wat OPI voor jou in petto heeft, lees dan snel verder!Wat kan je winnen?  • Een duo-filmticket voor het romantische drama 'The Vow'.  Ongetwijfeld een aanrader voor elke romantische ziel!
 
  • Mini OPI “Little Romantics” nagellaksetjeGeen wedstrijd van OPI zonder nagellak natuurlijk!

Sweet Heart, Alpine Snow, Princesses Rule!- en een Rapidry Top Coat

Hoe kan je winnen?  • 'Like' OPI Belgium op Facebook 
  • Maak een romantische OPI nagellakcreatie en leg die vast op foto -zorg er voor dat de OPI flesjes in beeld zijn!
  • Beantwoord de schiftingsvraag correct. Welke kleur uit de OPI Holland collectie werd tot nu toe het meeste verkocht? (Surf naar onze website www.opi-belgium.be of www.opi.lu  voor een overzicht van de Holland collectie)
  • Stuur de foto van je romantische OPI nagellakcreatie en jouw antwoord op de schiftingsvraag in een priv├ębericht naar de OPI Facebookpagina. Deelnemen kan tot woensdag 18 april, 24u00. Vervolgens kan er gestemd worden. De foto die uiteindelijk het meeste 'likes' krijgt en waarbij de vraag correct beantwoord werd, is de winnaar.Meer informatie over de film en de wedstrijd vind je op de Facebookpagina van OPI Belgium.

Indien ik tijd en inspiratie heb doe ik zeker mee! 

Kriebelt het bij jullie ook al?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie