donderdag 5 april 2012

OPI | Dutch 'Ya Just Love OPI?Vorige week toonde ik jullie I  Don't Give A Rotterdam uit de Holland Collection van OPI. De meesten onder jullie konden dat blauwe tintje wel smaken :) Vandaag draait het om een ander lakje uit deze collectie: Dutch 'Ya Just Love OPI? Geen blauw dit keer, maar een vrolijke paarse kleur! 

De naam is er uiteraard weer een schot in de roos! Waar blijven ze het toch halen? Maar goed om op de vraag te antwoorden:
I Do Love OPI!

De paarse kleur van het lakje is niet zo speciaal... ware het niet dat er een goude shimmer in zit! Ja, het effect is eerder subtiel, maar het mag er wel zijn. Mijn moeder - die het normaal niet heeft voor dit soort kleuren - complimenteerde mij zelfs met deze kleur. That means a lot!

Op mijn nagels valt de shimmer net iets meer op. Vooral in de zon natuurlijk :) 
Ik draag twee laagjes Dutch 'Ya Just Love OPI op bovenstaande foto. Één laagje dekt prima, maar ik vind dat een tweede laagje toch meer intensiteit geeft aan de kleur.
De lak is moeiteloos aan te brengen. Het is een creamy lakje dat je zonder streperig effect aanbrengt. Daarbij droogt hij ook erg snel. 
Na drie dagen zie je voor het eerst tipwear. Say what?! 


Mijn liefde voor OPI lakjes blijft groeien!
Volgende keer toon ik jullie enkele beelden van de nieuwe collectie die vanaf mei in de winkels zal liggen.

OPI Holland Collection -  Dutch 'Ya Just Love OPI? €13.95

P.S. Doe jij al mee aan de winactie?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie