vrijdag 13 april 2012

Nagellak Stash April 2012

Enige tijd geleden vroeg ik jullie of jullie het een leuk idee vonden om mijn nagellak stash eens te zien. Na enkele positieve reacties, probeerde ik een filmpje te maken. Helaas besloot WindowsMovieMaker me toen tegen te werken, waardoor het uiteindelijk een artikel met veel foto's is geworden. Gelukkig is mijn nagellak collectie niet immens groot; 48 lakjes op foto zetten gaat nog net :) 
OPI

 L-R : Skull & Glossbones - Mermaid's Tears - Wocka Wocka! 

L- R: Warm & Fozzie - Dutch 'Ya Just Love OPI? - I Dont Give A Rotterdam!
Afgaande op de hoeveelheid OPI lakjes in mijn collectie zou je het misschien niet onmiddellijk vermoeden, maar OPI is zonder twijfel mijn favoriete nagellakmerk! De liefde is nog pril, maar erg groot. De reden hiervoor is zonder meer de kwaliteit van de lakjes. Voeg daarbij enkel prachtige kleuren, geef die originele namen en je weet waarom ik resoluut voor OPI kies :)

Catrice

L-R: Snow Motion! - Mona Lisa Is Staring Back - Walk On Air - Miss Piggy Reloaded - Sweets For My Sweets - Raspberry Fields Forever 
L-R: Quick Dry & High Shine Topcoat - Up In The Air - Blues Brothers Vol. II - Alluring Night
L-R: Bye Bye Birdy! - Run Forest Run! - Absolutely Chinchilly - Lost In Mud
Catrice komt in aardig in de buurt van OPI. Enkel de kwaliteit is net iets minder en dat merk je dan ook wel aan de prijs. Toch vind je enkele leuke lakjes van Catrice in m'n stash! De laatste tijd koop ik opvallend minder Catrice lakjes, maar dat heeft dan weer te maken met mijn nieuwe liefde ;)

Gosh

L-R: Miss Sweety - Miss Minty - Lavender Love - Purple Heart - Yellow Bombay
Hoewel de lakjes Gosh van redelijke kwaliteit zijn, heb ik er niet zoveel. De reden daarvoor zijn de kleuren. Deze spreken me gewoon niet zo aan, ze zijn niet erg speciaal. Mijn favoriet is nog steeds MissMinty. Dit was dan ook mijn eerste Gosh lakje :)

Pupa

L-R: L320 - 307 - M090
Ik heb het geluk - of ongeluk? voor de portemonnee dan - dat het plaatselijke schoonheidssalon een groot assortiment Pupa producten verkoopt. Zoals je ziet kan ik me nog redelijk inhouden :D De kwaliteit van de lakjes is wel erg goed, maar opnieuw zijn de kleuren niet erg 'wauw'. De nagellakjes van Pupa kregen geen naam, maar een nummer. Er staan ook zoveel nummers op de stickers dat ik zelf niet zeker ben dat dit de goede zijn :s #fail 

2B

L-R: D11 - J10 - E08
Als twaalfjarige was 2B mijn favoriete make-up merk. Ik was verslaafd aan hun glossjes met fruitsmaak en ik kocht maandelijks een potje zwarte nagellak. Ja ik had zo'n periode.
De laatste jaren koop ik echter weinig of niets van 2B. Waarom niet? Je ne sais pas... Ze trekken gewoon mijn aandacht niet ...

H&M & Pieces

L-R: Soft Light - Pink Mist - Miss Stone Heart
Over de lakjes van Pieces en H&M ben ik eigenlijk niet te spreken. Ze dekken voor geen meter, drogen übertraag en lakken erg moeilijk. Ligt dit aan mij?

Essence

L-R: My Sparkling Acrobat - Nail Art Express Dry Drops - Grand-Plié In Black - Just Shout!
Zoals je ziet is ook het aantal Essence lakjes in m'n stash erg beperkt. Het is niet perse dat ik Essence slecht vind ofzo, het is gewoon dat ik Catrice beter vind :D Die twee schappen staan bij Kruidvat meestal naast elkaar en negen op de tien keer ga ik regelrecht naar het Catriceschap. De LE' s van Essence spreken me soms wel aan en de kwaliteit is ook best goed.

Random

L-R: Maybelline NewYork  287 - Maybelline NewYork ? - The Body Shop Rose Petal Red - Sinful Colors Wicket Mind

De Maybelline lakjes zijn zeker aanraders! De prijs-kwaliteit verhouding zit goed en het assortiment mag er ook wel zijn.
Het lakje van The Body Shop lakt erg mooi, maar geeft kleur af op papier :s Niet netjes!
Sinful Colors is een fijn merk! Ze hebben enorm veel leuke kleuren - die leuke namen kregen - en zijn van goede kwaliteit.


L-R: Claire's F74 - L'Oréal French Riviera - Urban Decay Love Train

Met de lakjes van Claire's heb ik niet zoveel ervaring, maar dit glitterlakje viel wel in de smaak :)
De nagellak van L'Oréal. I love de nagellak van L'Oréal! Ze dekken mooi, drogen snel en blijven enorm lang zitten! Ook het kleurenpalet van hun assortiment mag er best zijn.
Over de lakjes van Urban Decay kan ik weinig zeggen. Dit is het enige lakje in m'n stash en ik gebruik het ook niet zoveel... Was het maar eenvoudiger om aan UD te geraken in België... #zucht


L-R: 2B Blacklight Topcoat - MaybellineNewYork Crystal Clear - Hema Ridge Filler Base Coat
Ik zei eerder dat de lakjes van 2B niet zo echt m'n favoriete lakjes zijn, maar deze topcoat is dan weer geweldig. De topcoat zorgt ervoor dat je nagels oplichten onder een blacklight :D Zeker een aanrader voor de party-animals onder ons!
De Hema 2 in 1 Ridge Filler and Bascoat is lang één van mijn favoriete basecoats geweest. Helaas is hij denk ik aan vervanging toe :) Tussendoor gebruik ik die van Maybelline, die is best wel ok!

Et voila! Dit was het dan :) Ik had het echt liever in een filmpje gedaan, maar goed...

Welke lakjes zijn jouw favorieten?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie