maandag 23 april 2012

L'Occitane En Provence | Hand Cream


Hoewel het hier -op Muffins At Tiffany's- niet erg duidelijk is, ben ik verslaafd aan hand cream. Om de één of andere reden wil ik constant mijn handen inwrijven met hand cream. Ik heb er dan ook verschillende die over het hele huis verspreid zijn. Op die manier heb ik er altijd wel één in de buurt :) Toen ik mijn oog liet vallen op deze hand cream van L'Occitane, was ik onmiddellijk verkocht!


Deze hand cream van L'Occitane behoord tot de reeks van de 'Bio gecertificeerde verzorging'. Dit houdt onder meer in dat het product 100% van natuurlijke oorsprong is. 
Daarmee scoor je al goed bij mij :)
Daarnaast is het ook een cream op basis van olijven. Dit merk je vooral aan de geur. De geur is namelijk erg fris. Je herkent duidelijk de olijven, maar mijn fijngevoelige neus -hum hum- meent ook iets citrus-achtig te herkennen.

De verpakking is eenvoudig en praktisch. Het gaat om eerder kleine tube die handig is voor in de handtas. De tube bevat ook alle nodige informatie - een lijst met ingrediënten e.d. vind je op de achterzijde.

Verder maakt men ook gebruik van een 'speciaal' systeem, waarbij je de tube niet helemaal hoeft open te doen. 
Je kan ze namelijk open draaien! Dit systeem heeft als voordeel dat er geen restjes blijven plakken in het deksel van de tube. Daardoor is het niet alleen zuinig, maar ook hygiënisch.

Deze hand cream is vrij rijk. Dit kan twee dingen betekenen: je vindt hem niet goed om dat je er vette handen van krijgt of je gebruikt telkens kleine hoeveelheden waardoor je er lang mee doet. Ik ga voor optie twee!
De cream hydrateert mijn handen en maakt ze zacht, zonder ze echt vettig te maken. I like!

Is het nodig dat ik even samenvat? Of had je al door dat ik deze hand cream van L'Occitane amazing vind?

L'Occitane Hand Cream with organic Olive Tree Extract - €10.15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie