donderdag 19 april 2012

Inspirational | Ombre hair


Hoewel de ombre-trent nog steeds erg aanwezig is in de huidige fashion - en beauty scene, heb ik toch het idee dat de echte 'hype' reeds over is. Dat neemt niet weg dat ik het nog steeds amazing vind! Dan heb ik het vooral over 'ombre hair'. Bij ombre haar heb je een kleur-overgang van licht naar donker - of omgekeerd. Ik heb er al vaak over nagedacht om mijn haar zo te doen, maar ik heb toch nog enkele twijfels...


  • Ik heb donker blond haar en zou dus gaan voor lichte blonde punten. Dit houdt in dat ik mijn haar zou moeten bleken. Daar heb je dus probleem nummer één: bleken is echt slecht voor je haar! Het kleur-effect zou wel mooi zijn, maar haar zou helemaal beschadigd zijn...
  • Vervolgens moet het ook goed gedaan zijn. Hiermee bedoel ik, dat het een geleidelijke,subtiele kleur-overgang moet zijn. Ik wil niet dat het eruit ziet alsof ik de bleke punten er gewoon heb tegen geplakt.
  • Tenslotte is het ook wel een 'speciaal' kapsel. Bij de sterren op de rode loper ziet het er fabulous uit, maar het zit zo: ik niet zo vaak in de buurt van een rode loper. Ik ga naar de les en naar de winkel. Ik kan me dus wel voorstellen dat mensen het een beetje vreemd vinden.


Anyway, terwijl ik wik en weeg toon ik jullie enkele foto's die mij (en jou?) al dan niet over de streep kunnen trekken.
afbeeldingen via tumblr.
To ombre or not to ombre?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie