zondag 29 april 2012

EOTD: Pink Glitter for Spring

Hoewel het eigenlijk al volop lente is, is daar weinig aan te merken. Het weer is bah, maar ik laat het niet aan m'n hart komen en maak een vrolijke roze look met veel glitter! Ik hou van draagbare ooglooks, dus het is niet meteen over the top. Het is gewoon verry glitterish - bij deze heb ik een nieuw woord uitgevonden.

De hoofdreden voor deze look, zijn de Effect Powders van Gosh. Ik heb er aantal in m'n stash die ik te weinig gebruik. Ik besloot ze dus even van onder het stof te halen - ok, ik overdrijf, zo erg was het nog net niet.

Voor zij die net inschakelen: Effect Powders zijn losse pigmenten, vaak met glitter!


Ik gebruikte dus volgende Effect Powders van Gosh:

  • Sky
  • Kiss
  • Purple Rain


Daarnaast gebruikte ik ook Star Dust van TheBodyShop in 'Pink'.

Andere gebruikte producten:

In de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot gebruikt ik 'Sky'. Over het hele bewegend ooglid bracht ik 'Kiss' aan. 'Purple rain' kwam in de buitenste ooghoek en in de crease. Onder mijn waterlijn bracht ik StarDust aan in 'Pink'.
Toegegeven: ik ben geen genie met losse pigmenten, maar af en toe speel ik er gewoon graag mee :)

Kan jij deze look met 'Pink Glitter' smaken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie