zaterdag 21 april 2012

ChupaChups | Mango LipPops

Ik ben niet zo'n snoeper, maar met een lolly kan je me wel verleiden. Vooral wanneer het niet om een echte lolly gaat... maar om lipgloss! That's right folks, dit gaat namelijk niet over lolly's, maar over lipgloss! Chupa Chups, één van de meest gekende lolly-merken, kwam met een lipglosslolly op de markt. De verpakking op zich is al geweldig!

Ik vertelde eerder al dat ik een studentjob had bij Essenza. Het was dan ook een kwestie van tijd eer ik zou bezwijken voor alle leuke dingen ze daar verkopen. Toen ik eind vorige week hielp bij het uitpakken van een levering, had ik plots een grote snoeppot in m'n handen. Ik herkende het merk onmiddellijk, maar het leek me zeer waarschijnlijk dat Essenza zulke snoep zou verkopen. Na enkele ogenblikken kreeg ik in de gaten dat het niet om echte lolly's ging, maar om lipgloss in een extreem leuke verpakking.

De lipgloss zit in de 'lolly' en de applicator in het 'stokje'. Het gaat om een kleine, witte sponsapplicator. Ik had het fijn gevonden mocht hij net een maatje groter geweest zijn. Het is namelijk net te klein om je lippen in één vloeiende beweging van gloss te voorzien.

Net zoals de lolly's verschillende smaken hebben, is dat ook het geval met de gloss. De gloss die ik koos, is voorzien een mango smaakje/geurtje en is transparant.

naakte lippen
met ChupaChups Lip Gloss
Zoals je ziet geeft hij inderdaad een mooie gloss aan m'n lippen. De geur is trouwens echt heel fijn; om in te bijten :D Hoewel het gaat om gloss van een snoepfabrikanten, plakt deze niet overvloedig. Het is natuurlijk wel gloss, dus plakken doet het altijd wel een beetje.

Uiteraard koop je zo'n product niet omdat je op zoek bent naar DE nieuwste beautyrevelatie, maar een fijn hebbeding is het zeker!
De lipgloss lolly van ChupaChups is te koop bij Essenza.

Wist je dat...
 het ChupaChups logo werd ontworpen door Salvador Dali?!

ChupaChaps Mango Lip Gloss - € 4,50

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie