vrijdag 27 april 2012

Catrice | Gilbert's Grapefruit, een dupe?Je kent ze wel, de Absolute Eye Colour Mono's van Catrice: goedkoop en lekker gepigmenteerd. Toen ik onlangs voor het rek van Catrice stond en op zoek was naar enkele leuke dingetjes, viel mijn oog op Gilbert's Grapefruit. Gilbert's Grapefruit is een lichte, poederroze kleur met een subtiele glitter. Hoewel het een oogschaduw is, doet hij me denken aan een ander -gekend- beautyproduct...

Wie herinnert zich de 'La Roseraie Blush' uit de lentecollectie van Lancôme niet? 

 Zelf kreeg ik dit juweeltje niet te pakken, maar afgaande op deze beelden, dacht ik dat Gilbert's Grapefruit wel eens een mooie dupe kon zijn van dit pareltje.

Ik weet het: Gilbert's Grapefruit is een oogschaduw! Geen blush! Maar dat stoort mij helemaal niet :) uiteindelijk gaat het om een poeder die geschikt is voor je geschikt. 

Uiteraard is Gilbert's Grapefruit 'een tikje' minder luxueus.


Zoals alle oogschaduws van Catrice bestaat de verpakking uit een eenvoudig -maar stijlvol- plastiek doosje. Op de achterzijde vind je de naam van de kleur en andere nuttige informatie. 

Et voila, le swatch. Geef toe: de kleur is hoe dan ook erg schattig. Zelf zou ik hem niet onmiddellijk op m'n ooglid gebruiken, maar dan eerder als highlighter op m'n wenkbrauw bot.
Of als highlighter/blush op m'n wangen, zoals de Roseraie blush van Lancôme. Is dit de perfecte dupe? Je ne sais pas, maar ik geloof het graag!

Catrice Absolute Eye Colour Mono - Gilbert's Grapfruit €2.79

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie