woensdag 28 maart 2012

OPI | I Don't Give A Rotterdam! + Preview Germany Collection

Toen de eerste beelden van de OPI Holland Collection werden getoond, werd ik op slag verliefd op enkele van de lakjes. Één daarvan was I Don't Give A Rotterdam!. Niet echt abnormaal voor iemand die gek is van blauwe nagellak :) Toen mijn vriendje vroeg wat ik voor mijn verjaardag wou, moest ik dan ook niet lang nadenken. Ik gaf aan welke kleurtjes uit deze collectie ik mooi vond en stuurde hem op pad -het pad naar Planet Parfum that is. Vandaag toon ik jullie enkel I Don't Give A Rotterdam!, in de loop van volgende week krijgen jullie ook Dutch Ya Just Love OPI te zien.

Laten we het eerst even hebben over de namen van de Holland Collection. Alle namen bevatten namelijk -subtiele- verwijzingen naar onze Noorderburen. Bij I Don't Give A Rotterdam is die verwijzing vrij duidelijk als je het mij vraagt. Rotterdam is namelijk een stad in Nederland :)

But I do give a Rotterdam! Zoals ik al zei ben ik gek van blauwe nagellak en bij gevolg dus ook van deze tint. Het kwijl loopt nog net niet langs m'n mondhoeken naar beneden. Neen, ik overdrijf niet!

De lak is lichtblauw met een fijne zilveren glitter er door heen. Het gaat om een vrij dunnen nagellak, die bijna waterachtig is. Ik vreesde even dat hij niet goed zou dekken, maar met twee laagjes krijg je bovenstaand resultaat. Verry nice, if you ask me! 
Net zoals bij alle OPI lakjes, is het aangenaam lakken en droogt de nagellak ook snel.
Éénmaal op je nagels blijft hij tot drie dagen perfect zitten. Daarna is er sprake van lichte tipwear

Ik heb in elk geval mijn favoriete kleurtje voor deze lente gevonden!

Nu ik het toch over OPI heb... Na hun Holland Collection, brengen ze ook een Germany Collection op de markt! Wie Muffins At Tiffany's volgt op Facebook, kreeg deze preview al eerder te zien :)
L - R: My Very First Knockwurst, Don't Pretzel My Buttons, Berlin There Done That, Dont Talk Bach to Me, Nein! Nein! Nein! OK Fine!, Schnapps Out of It, Suzi & The 7 Dusseldorfs, Every Month is Oktoberfest, Unfor-greta-bly Blue, Deutche You Want Me Baby, Danke-Shiny Red & German-icure by OPI. 
Vooral de nude kleurtjes trekken mijn aandacht. Ondertussen begin ik me ook al af te vragen of er geen Belgium Collection aan zit te komen.
Freya van MademoisellePia vroeg zich dat ook af en ontwierp alvast haar eigen collectie :) Ga zeker eens kijken :D

Do You Give A Rotterdam? 

OPI Holland Collection - I Don't Give A Rotterdam €13.95 euroGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie