maandag 12 maart 2012

OPI | GelColor

Het is maandag ochtend, het weekend hangt nog in je lijf, je bent alles behalve goed uitgeslapen, je kijkt op tegen die schijnbaar eindeloze werkweek en dan kan je ook nog afrekenen met een manicure from hell. Je kent het wel: aan de ene nagel zit nog een restje afgebladerde nagellak en aan de andere zelf helemaal niets meer. Gelukkig heeft OPI hiervoor een oplossing gevonden en behoort die foute manicure vanaf nu tot het verleden! I present you: GelColor!
Vorige week konden jullie al lezen dat ik naar het OPI Blog Event ging. Ik gaf jullie meteen een sneak peek van mijn nagels. Aanvankelijk ziet het er uit alsof ze gewoon mooi gelakt zijn, maar niets is minder waar. Geen gewone nagellak, maar GelColor, een product dat voor 100% uit gel bestaat en daardoor twee tot drie weken perfect blijft zitten. Daarnaast wordt je ook nog een intense kleur een hoogglanzend effect beloofd.
Het principe van GelColor is gelijk aan dat van gewone nagellak: een GelColor Base Coat, twee lagen GelColor en een laag GelColor Top Coat. Aangezien het om gel gaat, moet deze natuurlijk ook drogen en harden.
Daarvoor moeten de nagels onder het OPI LED Light.

 Wie ooit gelnagels heeft laten zetten, zal nu waarschijnlijk de wenkbrauwen fronsen en zich afvragen wat daaraan zo 'vernieuwend' is. Zelf heb ik ook een hele tijd gelnagels gehad, waardoor ik eerde sceptisch tegenover dergelijke salonbehandelingen stond. Ik kan je verzekeren dat dit iets helemaal anders is!
Waarom?
  • Bij het plaatsen van gewone gelnagels, wordt je nageloppervlak gepolijst, wat niet goed is voor je nagels! Bij GelColor is dit niet nodig! Je eigen nagels worden dus niet beschadigd.
  • Gewone behandelingen met gel zijn enorm tijdrovend. Reken maar op anderhalf uur! GelColor aanbrengen duurt slechts vier minuten per hand! Ik weet het, het is bijna ongeloofwaardig, maar ik stond er bij en keek er naar: vier minuten dames!
  • Ook het verwijderen van de gel is eenvoudig en vereist geen vijlen of polijsten. OPI ontwikkelde speciale 'removal raps' die de GelColor in een kwartier verwijderen. Opnieuw zonder de nagel te beschadigen.

Ik draag momenteel Licoln Park After Dark
Na ongeveer één week ben ik in elk geval nog zeer tevreden over het resultaat!

GelColor is voorlopig 'slechts' in dertig verschillende tinten te verkrijgen, maar daar komen er in de toekomst zeker nog bij. 

Zowel het plaatsen als verwijderen van GelColor kan in alle salons die OPI aanbieden. (zie: http://www.opi-belgium.be)
De enthousiastelingen onder jullie zullen nog even moeten wachten, want GelColor komt pas half maart (binnenkort dus) op de markt.

Hou ook Muffins At Tiffany's in de gaten voor een update van mijn GelColor-manicure! 

Is het iets voor jou, GelColor?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie