dinsdag 20 maart 2012

OPI | GelColor Update

Twee weken geleden vertelde ik jullie enthousiast over OPI GelColor, een unieke formule die je twee tot drie weken van een perfecte manicure voorziet. Ondertussen is de GelColor weggehaald en is het tijd voor een update. Het was de bedoeling dat de manicure blijvende glansde en dat de kleur intens bleef. En dat veertien dagen lang...

De eerste week ging alles perfect: hoogglans, intense kleur en geen enkel mankement. Tijdens de tweede week liep het echter fout.
De gel aan mijn rechterwijsvinger begon te chippen... Vraag me niet hoe of waarom, want ik deed op niets speciaals toen dit gebeurde.

Later die week merkte ik ook dat de gel op bepaalde plaatsen los kwam. Hij ging niet echt chippen, het leek eerder op een 'velletje lak' dat los kwam. Ik moet er eerlijkheidshalve wel bijvertellen dat ik die week erg veel met klei bezig was. Iets wat voor geen enkele manicure echt bevorderlijk is :)

Op bovenstaande foto zie je de nagels van mijn linkerhand net voor de GelColor verwijderd werd. Sommige nagels lijken misschien mat, maar dit is geheel te wijden aan de foto. (Sorry!) De glans en de kleur bleven dus wel degelijk twee weken perfect!

Hier zie je mijn nagels onmiddellijk nadat de GelColor verwijderd werd. (Op dat moment nog zonder verdere verzorging) GelColor wordt verwijderd via de Soak Off methode, waarbij er niet gevijld of gepolijst wordt aan je nagels. De beschadiging aan mijn nagels is dus minimaal. Vooral in vergelijking met de klassieke gel nagels, is dit resultaat subliem. 

Uit de reacties op het eerste artikel van OPI Gel Color, bleek dat velen van jullie dit niet meteen zagen zitten omdat je graag van kleur veranderd. Toegegeven, ik behoor ook tot die groep die van verandering houdt. Toch lijkt deze manicure me erg interessant voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Hoewel ik normalerwijs erg geniet van het lakken van mijn nagels, heb ik daar op vakantie een hekel aan. Op zo'n moment wou ik dat ik een OPI GelColor manicure had :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie