zondag 4 maart 2012

MAC | Viva Glam Nicki

Een leuke lipstick heb je nooit teveel - Oh neen, dat excuus gebruikte ik vorige week al! Heb je eigenlijk wel een excuus nodig om een nieuwe lipstick te kopen? Ik vind van niet. Zeker niet als het om een prachtexemplaar gaat als de nieuwe Viva Glam van MAC, Nicki. Toen ik de (product)foto's zag, wist ik onmiddellijk dat ik deze wou hebben! De lipstick ligt 'al' sinds vrijdag in de winkels, maar zaterdag was hij dan eindelijk van mij. Ik zeg eindelijk omdat ik er werkelijk naar uit keek om hem te kopen en te dragen :)

Winkeljuffrouw / MUA: "Hallo, kan je met iets helpen? Zoek je iets specifiek?"
Ik: "Ik kom eigenlijk gewoon voor de nieuwe Viva Glam."
Winkeljuffrouw/ MUA: "Goh... Ja... Ja die is gewoon fantastisch..."

Blijkbaar was ik niet de enige die er sprakeloos van werd :)

Viva Glam
Al sinds 1994 brengt MAC elk jaar een 'Viva Glam' lipstick uit. Aan elke Viva Glam lipstick wordt steeds een celeb gekoppeld. Deze celeb schenkt eveneens haar naam aan de lipstick. De opbrengst van alle Viva Glam producten gaat integraal naar het MAC Aids Fund.

Nicki
Niemand minder dan Nicki Minaj is dit keer het gezicht van de nieuwe Viva Glam lipstick! En zoals we van Nicki gewoon zijn, mag het 'een beetje' opvallen. 

bron foto: klik!
The Glam

De hulzen van de Viva Glam lipsticks zijn steeds voorzien van een 'handtekening' van de celeb van dienst. Dit keer is dat niet anders. Wanneer je de lipstick opent, zie je een rood deel, met daarop de krabbel van onze vriendin Nicki.

'Hot pink' daar draait het volgens mij allemaal rond. Je moet dus echt wel van felle roze lippen houden wanneer je deze lipstick draagt. 'Toevallig' ben ik net opzoek naar dat soort lipstick. Vooral nu de zomer er zit aan te komen is dit een hemelse kleur. Voor de winter is hij misschien iets minder geschikt.

'naakte lippen'
bovenlip: Viva Glam Nicki - onderlip: naakte lippen
Viva Glam Nicki
Zo zie je maar dat de term 'hot pink' niet overdreven is. Op bovenstaande foto's bracht ik de lipstick onmiddellijk op m'n lippen aan. Je kan hem ook zachtjes deppen, waardoor het resultaat minder hevig is. De pigmentatie is -overduidelijk- fantastisch. De lipstick is ook erg creamy en droogt niet uit. Ik heb het idee dat hij ook in mijn lippen trekt en zo na enige uren het effect van een stain heeft. De kleur blijft dus best lang op je lippen!

Viva Glam Nicki is een geweldige roze lipstick van een fantastische kwaliteit. Met deze kleur op je lippen kan je de zomer bijna voelen! Nog niet overtuigd? Geen nood, je hebt nog een heel jaar om er over nadenken :)
En voor wie er helemaal niet genoeg van krijgt is er ook nog de Viva Glam lipconditioner, waarvan Ricky Martin het gezicht werd.

Voor iemand die 'sprakeloos' was aan het begin van deze post, heb ik toch nog redelijk veel gezegd :)

MAC - Viva Glam Nicki €18


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie