vrijdag 2 maart 2012

L'Oréal Paris | Color Rich Le Vernis

Je weet het of je weet het niet, maar als er één ding is waar ik echt een zwak voor heb, dan is wel voor nagellak. Sinds begin deze maand zijn de nieuwe nagellakjes van L'Oréal te koop en ook daaraan kon ik niet weerstaan. Niet alleen zien de flesjes er leuk uit, maar ook de kleuren zijn stuk voor stuk om in te bijten - niet dat ik nagelbijters daarmee wil aanmoedigen!. Aangezien mint-kleurtjes komend seizoen erg hip zijn, koos ik voor 601 French Riviera. 


L'Oréal Paris over Color Rich Le Vernis:
De eerste nagellak met geintegreerde topcoat, langhoudend met een prachtige glans. De miniflacons maken het mogelijk dat je vanaf nu niet één maar eindeloos veel kleuren binnen handbereik hebt. Een nieuwe outfit of een andere mood? Pas je nagellak aan voor een complete look!

De verpakking mag er in elk geval wezen: een elegant klein flesje met een goudkleurige dop. Op de dop vind je ook het nummer van de lak terug.
Aan de zijkant vind je een sticker met daarop de naam en nummer van het kleur en de hoeveelheid product.

5ml is niet zoveel, maar dat is volgens L'Oréal net een pluspunt van deze nagellak. Door de nagellak te verkopen in kleine hoeveelheden, kan je de 32 verschillende kleuren gebruiken om regelmatig te variëren. Zo is er natuurlijk voor alles een verklaring :)

De lak zelf is lekker romig, maar te dik. Best aangenaam dus. Ook het borsteltje lakt heel fijn. 
De dekking van het lakjes vind ik iets minder goed. Je hebt minstens twee laagjes nodig eer je een goede dekking krijgt. Een derde laagje vind ik zelf niet helemaal overbodig. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met de lichte kleur van French Riviera. 

Het resultaat valt bij mij in elk geval in de smaak: een zachte muntachtige blauwe kleur met een subtiele glitter erin. Pretty!
Volgens L'Oréal heb je ook geen topcoat nodig bij deze lakjes. I did the test en na ongeveer twee dagen zie ik voor het eerst tipwear. Helemaal niet slecht dus, voor een lakje zonder topcoat!

Deze 'Color Rich Le Vernis' van L'Oreal Paris kan ik je warm aanbevelen. Het enige minpunt is voor mij de dekking.
Wanneer je opzoek bent naar een kwalitatief lakje en van veel variatie houdt, zou ik deze zeker eens proberen. Bovendien drogen ze ook erg snel: instant glamour verzekerd dus!

Is het iets voor jou, deze 'Color Rich Le Vernis' van L'Oréal Paris?

L'Oreal Paris Color Rich Le Vernis - French Riviera €5.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie