maandag 26 maart 2012

Jewelry | Key Of My Castle

Ik mag dan wel geen echt kasteel hebben, met deze sleutel heb ik in elk geval het idee dat ik een prinses ben :D Voor alle duidelijkheid: ik wil het vandaag hebben over mijn nieuwe two-fingerdring. Sinds ik mijn Mustachering heb, is niet alleen mijn liefde voor snorren gegroeid -humhum- maar ook die voor two-fingerdrings. Gelukkig is er een groot aanbod aan zulke ringen :) Nu ja 'gelukkig', dat grote aanbod maakt kiezen natuurlijk nog eens zo moeilijk :D Na de klik enkele foto's van mijn nieuwe aanwinst!


Ik heb deze ring nog niet zo lang, maar ik kreeg er wel al enkele leuke opmerkingen over. Een veelgestelde vraag daarbij is 'Vind je het niet lastig dat je je vingers niet kan openen?' Echt storend is dat niet -ik heb niet de neiging om mijn vingers vaak helemaal te spreiden- maar zo'n ring draag je natuurlijk niet wanneer je aan het klussen gaat :)
De sleutel viel wel een beetje groter uit dan ik had gedacht, maar al bij al is het een vrij draagbaar juweel. 2-Fingerring Key matte gold - €9.50 
Te koop bij InMyDresser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie