woensdag 14 maart 2012

Good News | GlossyBox komt naar België

Ladies, eindelijk is het zover! Binnenkort kunnen ook wij, Belgen, ons abonneren op een maandelijkse portie glossy. Elke maand een gepersonaliseerd pakketje met vijf leuke beautyproducten op bestelling. En dat alles voor een heel aannemelijk prijs. Sounds lovely to me!

Je moet wel onder een steen geleefd hebben indien je nog nooit van dé GlossyBox hebt gehoord. Ook het enthousiasme van onze Noorderburen omtrent de GlossyBox is moeilijk te omzeilen. Indien het concept van de Glossybox jou toch nog vreemd is, leg ik even het concept uit.

Net zoals je een abonnement kan nemen op een maandblad - zoals bijvoorbeeld Elle - kan je een soort abonnement nemen op GlossyBox. Je beslist zelf voor hoe lang en betaald per maand een klein bedrag - 12,50 euro geloof ik. Ik zeg klein bedrag, want daarvoor krijg je elke keer vijf miniaturen van high-end beautyproducten. Soms zitten er zelf full size producten in! De GlossyBox is - tot op zeker hoogte - ook gepersonaliseerd. Je kan namelijk jouw voorkeuren opgeven, zodat je nooit iets krijgt waar je echt niets mee kan doen. Het doel van de GlossyBox is dat je verschillende producten kan testen en leren kennen. 

Voorlopig kan je nog geen abonnement nemen. Op de website - glossybox.be -  Je kan wel je e-mailadres opgeven, zodat je als één van de eersten op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes rond GlossyBox in België. 


Ik ben alvast heel benieuwd! Ik kijk er al naar uit om mijn eerste GlossyBox te ontvangen! Who's with me?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie