donderdag 22 maart 2012

FOTD | Pink Brownies


Goede morgen! Sinds gisteren is de lente officieel in het land en vandaag is de dag dat ik officieel een dag (een jaar dus) ouder wordt. Om dat te vieren: brownies voor iedereen :D Haha! Na klik meer foto's, een close-up van de ooglook en een lijst van alle gebruikte producten.
Ik maakte deze look vooral omdat ik het Sleek Oh So Special Palette nog eens wou gebruiken. Het is lange tijd één van mijn favoriete paletten geweest - nog steeds eigenlijk- maar het raakte een beetje op de achtergrond. Ondertussen weet ik weer waarom ik het zo fijn vond :)Gebruikte producten - Gezicht:


Gebruikte producten - Ogen:
Gosh Mono Eyeshadow - 013 Sand
Rimmel Sexy Curves Mascara

Lippen:

Grijp jij nog wel eens terug naar het Sleek Oh So Special Palette? Of heeft hij nu een plaatsje op je wishlist veroverd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie