dinsdag 6 maart 2012

FOTD | It's all about the lips

In de post eerder deze week, was ik erg enthousiast over de Viva Glam Nicki. Een look met deze lipstick kon dan ook niet ontbreken! Bij de look die ik jullie vandaag toon, staan de lippen centraal. De VivaGlam Nicki is erg heftig, dus ik heb de rest van m'n make-up erg rustig gehouden. De oog make-up vertoont enkele gelijkenissen met de ooglook die bij mijn daily look hoort. Klik verder voor meer foto's en close-up's van de oog make-up.

Ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik het soms wel onwennig vind om felle lipstick te dragen. Maar uiteindelijk voel ik me toch wel goed wanneer ik het aan durf :)


Gebruikte product - gezicht:

Gebruikte producten - ogen:


Gebruikte producten - lippen:

Hou jij van felle lipstick? Of ga je eerder voor romantische nude lips?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie